Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Η Ε.Ε. αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο μέσω Βουλγαρίας

Τα εύσημα στη Βουλγαρία για το κυνηγητό των προσφύγων αποδίδει απροκάλυπτα η Ευρωπαϊκή Ένωση δια στόματος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ. Βλέπετε, η γειτονική χώρα (φτωχότερη στην Ε.Ε. και με πλούσια φυλετική διαστρωμάτωση), έχει αμολήσει ακροδεξιούς παραστρατιωτικούς να κυνηγάνε πρόσφυγες (εδώ) και να βραβεύονται γι' αυτό (εδώ), οχυρώνεται (και) με ευρωπαϊκό παραδάκι (εδώ) και αντιδρά… δυναμικά όταν "πρέπει" (εδώ).
Μοιραία λοιπόν, η χώρα που –εκτός άλλων- εξέδωσε και 72 Τούρκους πολίτες στην Τουρκία το 2016 ενώ δεν είχαν ζητήσει άσυλο και πήγαιναν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (εδώ), δέχτηκε τις απροκάλυπτες… φιλοφρονήσεις του Ευρωπαίου εκπροσώπου κατά την επίσκεψή του στη Σόφια. Στη διάρκεια συνάντησης με τον Βούλγαρο πρόεδρο Ρούμεν Ράντεφ, ο Ντόναλτ Τουσκ δήλωσε ότι "η Βουλγαρία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε ό,τι αφορά στη φύλαξη των συνόρων".
Ο δε Βούλγαρος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι υπάρχει κοινή πρόταση για επιχειρησιακό κοινό σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των εξωτερικών συνόρων της Βουλγαρίας και τη συμπληρωματική χρηματοδότηση της φύλαξής τους.
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/04/blog-post_4.html
Τα σχόλια περιττεύουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου