Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Ψέματα είναι ότι κόβονται οι άδειες του Πάσχα στον Στρατό-Σπέρνουν το φόβο και πουλούν πολεμοκαπηλεία!

Είναι απατεώνες.
Λένε ψέματα.
Σπέρνουν ανασφάλεια, παραπλανούν και καλλιεργούν ανησυχία.
Φασιστικά και εθνικιστικά σάιτ -τα οποία γνωρίζουν την επαναλαμβανόμενη Ανοχή του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας του οποίου επικαλούνται την ενημέρωση- διαδίδουν ψευδώς ότι κόπηκαν οι άδειες του Πάσχα για τους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Θέλοντας να στηρίξουν την καλά σχεδιασμένη επιχείριση παραπληροφόρησης και χειραγώγησης, καλλιεργώντας κλίμα "εθνικής ανασφάλειας", διαδίδουν ότι η επιφυλακή του Στρατού είναι τόσο αυξημένη που κόπηκαν ακόμη και οι Άδειες.  
Βεβαίως όποιος δεν μείνει στο διάβασμα του τίτλου της παραπλανητικής αρθρογραφίας, αλλά έχει την υπομονή να μελετήσει το κείμενο που ακολουθεί διαβάζει ότι "οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων, αλλά και όλη η ιεραρχία θα κάνουν Πάσχα είτε εντός ΥΠΕΘΑ είτε κοντά στο τηλέφωνο και πάντως αυστηρά εντός Αττικής".

Δηλαδή, τα απολύτως προβλεπόμενα και αναμενόμενα!

Να σημειωθεί ότι πολύ πιο αποφασιστικά μέτρα σε επίπεδο στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ είχαν ληφθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Πραξικοπήματος και πάντως όχι στο σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αποκαλύπτεται λοιπόν ποιος έχει ανάγκη τα "θερμά επεισόδια"! 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ανάγκη τον Ερντογάν όσο ανάγκη τους έχει και αυτό το ολοκληρωτικό καθεστώς.
Βλέπεις, η απειλή "θερμού επεισοδίου" στο Αιγαίο συγκαλύπτει τα πραγματικά θερμά επεισόδια εις βάρος των εργαζομένων και τα Μνημόνια.
Η ανάγκη κοινού αγώνα των εργαζόμενων σε Ελλάδα-Τουρκία εναντίον των κυβερνήσεων, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. ποτέ δεν ήταν πιο επιτακτική.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου