Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ"

Ανεξάρτητα πως εκτιμούμε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο τις εξελίξεις στη Λατινική Αμερική.
Ανεξάρτητα το πως εκτιμούμε τις εξελίξεις στην Κούβα, στη Χιλή και στη Βενεζουέλα που σαφώς δεν συνδέονται με το Απελευθερωτικό μας όραμα.
Δεν μπορούμε να μην Καταδικάσουμε με όλη μας τη δύναμη τις ΗΠΑ και σε όσους ταυτίζονται μαζί τους, καθώς στάθηκαν και στέκονται εχθρικά απέναντι στους λαούς της Λατινικής Αμερικής, υπονομεύοντας με κάθε τρόπο, κάθε τι που δεν συμπορεύεται απόλυτα με τους ιμπεριαλιστικούς τους σχεδιασμούς με σκοπό το καπιταλιστικό κέρδος, τον πολιτικό έλεγχο και κυρίως την επιβολή του ολοκληρωτικού καπιταλισμού σε συνεργασία με τις άρχουσες τάξεις αυτών των χωρών.
Για μια ακόμη φορά όμως αποδεικνύεται μέσω της στοχοποίησης της Μαρίας Καμπουράκη από το φασιστικό ΣΤΟΧΟ ποιοι ευθυγραμμίζονται πλήρως με τους βάρβαρους αυτούς σχεδιασμούς.
Κυρίως όμως αποδεικνύεται η ύπαρξη μιας μαύρης αντιδραστικής κλωστής που συνενώνει ιδεολογικά-πολιτικά-και για τις ανάγκες του Στρατού και υπηρεσιακά (!) τους φασίστες, τους "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ" και την ίδια την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Οι όποιες διαφοροποιήσεις σχετικά με τη Βενεζουέλα δεν μπορούν να συγκαλύψουν την στρατηγική συμπόρευση με τις ΗΠΑ, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ουσιαστικά αποτελεί το πιο σημαντικό σύμμαχο στην περιοχή της διακυβέρνησης Τραμπ, το έργο του οποίου εκθειάζεται από κυβερνητικά στελέχη. 
Δείτε το πως οι φασίστες παρουσιάζουν τα γεγονότα:
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ...!!! ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 

Writen by ΣΤΟΧΟΣ 

Και τι δεν ακούσαμε για την Βενεζουέλα σε εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος...
Ότι οι διαδηλωτές είναι υποκινούμενοι από τη CIA, ότι οι πολίτες που διαμαρτύρονται ανήκουν στη μεσαία και την ανώτερη τάξη, ότι οι ηγέτες της αντιπολίτευσης είναι άνθρωποι της Αμερικής και αλλά παρόμοια που, όπως υποστήριξαν, δεν θα τα μάθετε από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.
Ακούστε όσα ειπώθηκαν (αν αντέχετε).
Δημοσιογράφος της εκπομπής είναι ο Γιώργος Τσούκαλος και η συνομιλία είναι με τη Μαίρη Καμπουράκη που γράφει σε αυτό το site για τη Βενεζουέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου