Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ; Το μήνυμα ''αγάπης'' της RAF στους τζιχαντιστές - ΦΩΤΟ


Το γαϊτανάκι της βίας, της τρομοκρατίας, του θανάτου και της προσφυγιάς...
Επεμβάσεις, τυφλά χτυπήματα, πόλεμος κατά της τρομοκρατίας και στην πραγματικότητα ΚΑΤΟΧΗ, ΛΕΗΛΑΣΙΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ σε όποια εκδοχή του ολοκληρωτικού καπιταλισμού και να το δεις.
Να θυμίσουμε στον αρθρογράφο του onalert.gr που χαίρεται και προπαγανδίζει τα καμώματα των Μισθοφόρων Εγκληματιών πιλότων της RAF ότι οι ασύμμετρες απειλές ονομάστηκαν έτσι γιατί καμιά απειλή δεν μπορεί να συγκριθεί με την τεχνολογία, δύναμη πυρός και την καταστροφική δυνατότητα των δυνάμεων της Δύσης.
Αυτός μπορεί να το ξέχασε βουτηγμένος στην ασφάλεια του καναπέ αλλά θυμούνται οι λαοί των Βαλκανίων, της Αφρικής, της Παλαιστίνης, του Ιράκ, του Αφγανιστάν....

Το πλήρωμα της RAF (Royal Air Force) έγραψε ένα μήνυμα πάνω σε ένα βλήμα προτού αυτό σκάσει στη Συρία με στόχο θέσεις τζιχαντιστών που έγραφε: ‘’Από το Μάντσεστερ με αγάπη’’. Το μήνυμα αυτό μας θύμισε την τακτική ''Από το Παρίσι με αγάπη'' που είχε γραφτεί σε πυραύλους τύπου Hellfire των ΗΠΑ πριν σταλούν

‘’δώρο’’ στους τζιχανστιστές στη Συρία.



Φωτογραφία: Το μήνυμα ''αγάπης'' της RAF 



Στην αρχή θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για HOAX φάρσα αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε το γεγονός από τον εκπρόσωπο στη RAF. Το μήνυμα ''αγάπης'' είναι κατανοητό ότι γράφηκε μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μαντσεστερ γράφει η dailymail.co.uk. Να σημειώσουμε ότι τα μηνύματα ''αγάπης'' στους πυραύλους δεν είναι φαινόμενο της εποχής μας καθώς ήδη από το Β΄' Παγκόσμιο Πόλεμο υπήρχαν παρόμοια μηνύματα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ''δώρο'' των Αμεριακανών στο Χίτλερ για το Πάσχα. 

Φωτογραφία: Το μήνυμα αγάπης στους πυραύλους των ΗΠΑ ''Από το Παρίσι με αγάπη''



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου