Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

124 ΠΒΕ: η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμιά αξία!


Συνάδελφοι φαντάροι, μην Υποχωρείτε, μην Ψαρώνετε
Μην κάνετε βήμα πίσω.
Δηλώστε τα προβλήματα υγείας και μην δεχτείτε να κάνετε τίποτε που δεν προβλέπετε
καλέστε για κάθε πρόβλημα την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ:
στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη, όπου παραβρέθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, όπου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των κληρωτών της Γ΄ ΕΣΣΟ 2017. 


Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους όσο αφορά τους νεοσύλλεκτους ο ΑΓΕΑ είπε ότι "Σήμερα υποδεχθήκαμε στις Ένοπλες Δυνάμεις 522 στελέχη. Όπως είδατε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε τρεις εβδομάδες, εκπαιδεύτηκαν σε πολύ υψηλό επίπεδο, πράγμα που το απέδειξαν με τους σχηματισμούς των επιδείξεων καθώς επίσης και με την παρέλαση αλλά και με όλη τους την παρουσία", τονίζοντας ότι "αυτό είναι το μεγάλο έργο που γίνεται σε αυτή την μονάδα όπου συντελείται η ουσιαστική διαδικασία της βασικής εκπαίδευσης, και τώρα πλέον αποδίδονται στις μονάδες όπου σε πολύ σύντομο χρόνο θα είναι εκεί για να ασκήσουν τα καθήκοντα τους". 

Ο ΑΓΕΑ πρόσθεσε οτι "Ειναι τιμή και χαρά μας που τους έχουμε μαζί μας και [...] υποσχόμαστε στις οικογένειες τους ότι πλέον είναι και δικά μας παιδιά."



ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ για "τα δικά τους παιδιά" όπως αποκάλεσε τους Νεοσύλλεκτους μέχρι πρόσφατα συναδέλφους μας

Πρόκειται για γονείς που εκφράζουν την οργή και αγανάκτηση τους για τα όσα υφίστανται τα στρατευμένα παιδιά τους, που είχαν την "τύχη" να βιάσουν την αυθαιρεσία και την απανθρωπιά στο "Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης" -σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις του ΥΠΕΘΑ.
Η αγωνία τους χτυπά κόκκινο όταν περιγράφουν τα άθλια παιχνίδια που παίζουν οι βαθμοφόροι εις βάρος της υγείας των νέων ανθρώπων που πέρασαν την πύλη του Στρατοπέδου.
Επισημαίνουμε  ότι η δικαιολογία που συχνά προβάλλουν οι διοικήσεις περί τεραστίων Σειρών Κατάταξης, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, γιατί η Σειρά του Μαΐου είναι από τις μικρότερες και στην 124 ΠΒΕ παρουσιάστηκαν μόλις 550 Νεοσύλλεκτοι (ελάχιστοι συγκρινόμενοι με τους 2000 συναδέλφους που παρουσιάζονται τον Νοέμβρη σε Θήβα και Αυλώνα).
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σύμφωνα λοιπόν με τους γονείς στρατευμένου που παρουσιάστηκε  στην 124 ΠΒΕ, οι Υγειονομικές Αρχές την Σωματική του Ικανότητα (Ι4).
Ο λόγος είναι ότι το παλικάρι αντιμετωπίζει χρόνια ασθένεια και πιο συγκεκριμένα βρογχικό Άσθμα.   
Όπως όλοι γνωρίζουν, η ασθένεια αυτή επιδεινώνεται ραγδαία σε περιβάλλον σκόνης και βρωμιάς, ενώ ο εξουθενωμένος έτσι και αλλιώς οργανισμός είναι ευάλωτος στην κόπωση και στις χαμηλές θερμοκρασίες.
Τι έκαναν όμως οι αρμόδιοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του;
Τον διέταξαν να κάνει Αγγαρείες (αδιαφορώντας για την Σωματική του Ικανότητα και την ασθένεια του), τον υποχρέωσαν να κάνει πρωινή Εκπαίδευση!
Αντί λοιπόν να ρωτήσουν, πριν γυμνάσουν τους στρατευμένους, ποιος είναι Ι3 Άοπλο και Ι4 -απομακρύνοντας τους- υποχρέωσαν τα παιδιά να γυμναστούν στις γνωστές συνθήκες των χαμηλών θερμοκρασιών και της υγρασίας που επικρατούν στην Τρίπολη!
Αποτέλεσμα αυτών των Παράνομων Διαταγών ήταν ο στρατευμένος να δει την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται και να καταλήγει άρρωστος στο Νοσοκομείο Τριπόλεως.
Όμως και εκεί η αντιμετώπιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε.
Σύμφωνα με την συνήθη πρακτική που πρέπει να ακολουθηθεί σε αυτή την περίπτωση επείγει η χορήγηση κορτιζόνης ενδοφλέβια, η εφαρμογή μάσκας και θεραπευτικής αγωγής, αλλά και η εξέταση του για ακροαστικά.
Αυτή ήταν λοιπόν η αντιμετώπιση του στρατιώτη από τις Στρατιωτικές και Υγειονομικές Αρχές.
Τόσο πολύ λογαριάζουν την υγεία και την ζωή μας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια όλης της υπόλοιπης εκπαιδευτικής διαδικασίας στον στρατιώτη χορηγήθηκε Αναρρωτική Άδεια, αφού η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί τόσο πολύ!
Φυσικά καμιά ΕΔΕ δεν έγινε, κανένας δεν ελέγχθηκε, κανένας δεν τιμωρήθηκε.
Οι στρατιωτικοί συνηθίζουν να λένε χαιρέκακα ότι "ο Στρατός κάνει τους νέους Άνδρες", αλλά μάλλον εννοούν Άρρωστους και Νεκρούς Άνδρες.
Και φυσικά η ευθυνοφοβία τους η απόκρυψη της αυθαιρεσίας και των παρανομιών τους, δείχνει την πραγματική σχέση που έχουν με την "Αρετή και Τόλμη".

Καταγγέλλουμε αυτές τις προκλητικές ενέργειες. Καλούμε τον κάθε συνάδελφο να Αγωνιστεί μαζί μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 
Για ένα κίνημα Μαζικό μέσα και έξω από τον στρατό ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό, φασισμό.

Πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα του Αντιπολεμικού κινήματος και να δείξουμε με κάθε τρόπο την εναντίωση μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις πολεμικές προετοιμασίες τους.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-Ε.-ΝΑΤΟ-Ελληνική Ολιγαρχία.
Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή, έχουν δικαιώματα, δεν είναι σκλάβοι κανενός!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ για τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των εργολάβων, των επιχειρηματιών της πολεμικής και ενργειακής βιομηχανίας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437



    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου