Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ανεύθυνες, προκλητικές και επικίνδυνες συμπεριφορές Ακροδεξιών στον Έβρο


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την εθνικιστική και πολεμοκάπηλη πολιτική που ακολουθεί, όχι μόνο ενθαρρύνει τους ΝΑΖΙ να δρουν απροκάλυπτα στον Στρατό, αλλά και τους εντάσσει οργανικά μέσω των Λεσχών εφέδρων και της Εθνοφυλακής.

Αποτέλεσμα...

Στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ εμφανίστηκε αυτή η ανάρτηση που αποδεικνύει την ανεύθυνη, προκλητική και πολεμοκάπηλη δράση των Ακροδεξιών στον Στρατό.

Καλούμε το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να μην τους καλύπτει και να δράσει ΑΜΕΣΑ, λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα.

Περνάει τα Τούρκικα σύνορα κάνει τσιγάρο και επιστρέφει! Απίστευτη φώτο Έλληνα Ράμπο! 
Δεν ανήκει στα Ο.Υ.Κ η σε κάποια ειδική ομάδα του στρατού, 

Δεν ανήκει στα Ο.Υ.Κ η σε κάποια ειδική ομάδα του στρατού, 

δεν έχει αποστολές παρά μόνο να φυλάει τα σύνορα μας απέναντι σε Τούρκους στρατιώτες. Κι όμως έδω και καιρό το έχει για “πλάκα” να περνάει στα σύνορα της Τουρκίας και να πιάνει ‘άπαντες στον ύπνο του δικαίου αφού όπως ο ίδιος λέει κάνει και κανένα τσιγαράκι για διάλειμα… Άλυτο μυστήριο παραμένει πως κανένας δεν τον βλέπει , δεν τον ακούει και κυριως δεν μυρίζει ουτε τον καπνό από το τσιγάρο του. Τι τους κάνει άραγε; 


Για ευνοητους λογους δεν δίνονται περισσότερες πληροφορίες ή βιντεο ντοκουμέντο

http://elnews1821.blogspot.gr/2017/06/blog-post_84.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook



Είτε πρόκειται για κατασκευασμένο και παραπλανητικό δημοσίευμα, είτε πολύ περισσότερο για πραγματικό γεγονός, γίνεται αντιληπτό από όλους ότι αυτή η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ είναι Απειλή για την Ειρήνη και εγκυμονεί κινδύνους Θερμού επεισοδίου.

Είναι ένα επεισόδιο που επισημαίνεται καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφεται μια σοβαρή όξυνση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού.

Οι λαοί  και η νεολαία και στις δύο ακτές του Αιγαίου πραγματικά απειλούνται να θυσιαστούν για ξένα συμφέροντα: ΑΟΖ, ενεργειακά κοιτάσματα και αγωγοί, έλεγχος εμπορικών ροών στρατηγικής σημασίας σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο.
Η κυβέρνηση όχι μόνο ανεβάζει τους εθνικιστικούς τόνους, αλλά με μπροστάρη το Υπουργείο Άμυνας λαμβάνει σειρά μέτρων που στοχεύουν στην στρατιωτικοποίηση ολόκληρου του λαού: ορίζουν το 2017 ως Έτος Εθνοφυλακής, και επιπλέον προχωρούν στην πρόσληψη χιλιάδων μισθοφόρων στρατιωτών, σε νέες αγορές οπλικών συστημάτων σε εποχές όπου ο λαός μας ζει σε δραματικές συνθήκες
Κυρίως όμως πραγματοποιούν ολοένα περισσότερες ασκήσεις με πραγματικά πυρά που προκαλούν συνεχή ατυχήματα και απώλειες ζωών στρατιωτών και μόνιμου προσωπικού. 
Σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση επιχειρεί να διαμορφώσει "εθνικό μέτωπο" εντάσσοντας τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής πολιτικά αλλά και οργανικά στις επιχειρήσεις τους ελληνικού στρατού.
Η επιθετικότητα του ελληνικού στρατού καταγράφεται και στον Έβρο, όπου τονίζεται ως προνομιακό επιχειρησιακό πεδίο δράσης ιδίως μετά τη μεταφορά στρατευμάτων και μέσων μέσων του τουρκικού στρατού για να λάβουν μέρος στον εμφύλιο στην Νοτιοανατολική Τουρκία και στην εισβολή στην Συρία.
Αυτή την κατάσταση εκμεταλλεύονται και οι Ακροδεξιοί όπως φαίνεται και στη φωτο για να δράσουν για μια ακόμη φορά θρασύδειλα και τόσο επικίνδυνα.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό να αντιδράσουν μαζικά και αποφασιστικά και να Καταδικάσουν την Πολεμοκαπηλεία.
Καλούμε τον λαό μας να Αντισταθεί και να Αγωνιστεί.
Πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα του Αντιπολεμικού κινήματος και να δείξουμε με κάθε τρόπο την εναντίωση μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις πολεμικές προετοιμασίες τους.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-Ε.-ΝΑΤΟ-Ελληνική Ολιγαρχία.
Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή, έχουν δικαιώματα, δεν είναι σκλάβοι κανενός!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ για τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των εργολάβων, των επιχειρηματιών της πολεμικής και ενργειακής βιομηχανίας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου