Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Η Ισλαμοφοβία σκοτώνει! Ακροδεξιά Επίθεση στο Λονδίνο! Βαν έπεσε σε πλήθος μουσουλμάνων

Φυσικά η συντηρητική κυβέρνηση της Βρετανίας και οι ηγέτες των κρατών της ΕΕ δεν έκαναν δηλώσεις... δεν καταδίκασαν τη δολοφονική επίθεση... δε δεσμεύτηκαν για τη λήψη μέτρων...
Βλέπεις, το φονικό αυτή τη φορά ήρθε από τα δικά μας παιδιά:
τους φασίστες, την Λευκή Άρια Φυλή, αυτούς που εκπολιτίζουν τον πλανήτη...μαζί με τις πολυεθνικές και τους στρατούς της Δύσης.
Αυτοί είναι η πίσω όψη των δογμάτων Άμυνας/Ασφάλειας των δυτικών κυβερνήσεων, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε
Έχουν κοινό παρανομαστή την Ισλαμοφοβία και κοινό πολιτικό-επιχειρησιακό στόχο:
τις Ασύμμετρες Απειλές, τον Εσωτερικό Εχθρό, ΕΜΑΣ!
Να τα δολοφονικά τους αποτελέσματα...
Ένας νεκρός και 8 τραυματίες στο βόρειο Λονδίνο όταν ένα όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς. Η αστυνομία δέχθηκε κλήση γύρω στις 12:20 π.μ. σήμερα τοπικής ώρας (2:00 π.μ. ώρα Ελλάδας) για σύγκρουση στην οδό Seven Sisters, η οποία τέμνει την περιοχή του πάρκου Φίνσμπερι του Λονδίνου.
Η εφημερίδα Sun είπε ότι ένα ημιφορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά στο ισλαμικό τέμενος στην περιοχή του πάρκου. “Υπάρχει ένας αριθμός θυμάτων στα οποία παρέχεται βοήθεια”, είπε η αστυνομία του Λονδίνου, προσθέτοντας ότι “έχει συλληφθεί ένα άτομο”.

Η βρετανική αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει εάν το περιστατικό με το βαν έξω από το τέμενος στο Βόρειο Λονδίνο είναι ατύχημα ή τρομοκρατική επίθεση. Η εφημερίδα “The Guardian” αναφέρει ότι οι δημοσιογράφοι της που συνομιλούν με αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι αρκετοί από αυτούς, περιγράφουν ότι το βαν οδηγήθηκε εσκεμμένα, πάνω σε ομάδα ανθρώπων που έβγαιναν από το τέμενος. Υπάρχον μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο οδηγός του βαν προσπάθησε με τη βία να διαφύγει.

Το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Βρετανίας δηλώνει ότι ο οδηγός του βαν έπεσε σκόπιμα πάνω στους πιστούς κοντά στο τέμενος στο Βόρειο Λονδίνο. Σύμφωνα με το συμβούλιο, το περιστατικό αυτό, αποτελεί μία ένδειξη ισλαμοφοβίας. Το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Βρετανίας καλεί τις αρχές ν’ αυξήσουν τα μέτρα ασφάλειας έξω από τα τεμένη στην Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου