Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Το Υπουργείο Άμυνας δέχεται την Ακροδεξιά και Διώκει το Κίνημα των Φαντάρων


θυμίζουμε την τιμωρία φαντάρου που πήραν πίσω γιατί εναντιώθηκε στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Μεταναστών!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ σε εξόρμηση της ΚΝΕ στο ΚΕΝ ΣΠΑΡΤΗΣ
Τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει κάνει επιλογή: στο υπό συγκρότηση "εθνικό μέτωπο" που συγκροτεί εντάσσονται εφοπλιστές και νέα Διαπλοκή, βιομήχανοι και έμποροι όπλων, επιχειρηματίες της ενεργειακής βιομηχανίας και καναλάρχες, αλλά όχι τα κοινωνικά κινήματα, όχι όποιος αμφισβητεί την μνημονιακή πολιτική της, το ΝΑΤΟ και την πολεμοκαπηλεία της.
Έχουν θέση οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής που τους αναγνωρίζεται πολιτικός ρόλος, αλλά κυρίως τους εντάσσουν οργανωτικά στον Στρατό είτε ως Λέσχες Εφέδρων είτε ως Εθνοφυλακές. 
Προβάλλοντας την ανάγκη προάσπισης των "εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων" στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο, στα Βαλκάνια που θεωρούνται ζωτικός χώρος του ελληνικού αστικού κόσμου.
Προπαγανδίζοντας την "οικοδόμηση Χριστιανικών Τόξων και την ανάγκη προστασίας των χριστιανικών κοινοτήτων" σε Αφρική και Μέση Ανατολή. 
Συγκαλύπτουν τις διεκδικήσεις και τις επιδιώξεις κερδών τους που τους φέρνουν να ανταγωνίζονται το τουρκικό κράτος και απειλούν τους δύο λαούς με πολεμικό όλεθρο με αντίτιμο ΑΟΖ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ-ΑΓΩΓΟΥΣ-ΕΛΕΓΧΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΔΡΟΜΩΝ στρατηγικής σημασίας και τις φιλοδοξίες τους για επέκταση του πολιτικού-οικονομικού τους ρόλου σε Αφρική-Μέση Ανατολή.
Προωθούν την Στρατιωτικοποίηση του λαού μας, την εφαρμογή των Δογμάτων Πολέμου-Καταστολής που στρέφουν τον στρατό εναντίον του εσωτερικού εχθρού, προβαίνουν σε νέες προμήθειες οπλικών συστημάτων, νέες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών.

Υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα που αποδεικνύουν το επιθετικό και επικίνδυνο για τους λαούς περιεχόμενο αυτής της κυβερνητικής πολιτικής, τα χαρακτηριστικά που πλέον λαμβάνει το επιχειρηματικό κράτος Άμυνας-Ασφάλειας και διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. 
Έχουν περάσει πέντε (5) μέρες από την σχετική ανάρτηση και το ΓΕΣ αλλά και το Υπουργείο Άμυνας Αρνούνται να τοποθετηθούν, υποβαθμίζοντας το θέμα: 
"Περνάει τα Τούρκικα σύνορα κάνει τσιγάρο και επιστρέφει! Απίστευτη φώτο Έλληνα Ράμπο!" http://www.makeleio.gr

Για μια ακόμη φορά η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αποκαλύπτεται τρομερά ανεκτική και "υπεράνω" στις προκλητικές και επικίνδυνες κινήσεις της Ακροδεξιάς. Εν ολίγοις, κάποιοι αποφασίζουν να εκθέσουν τον λαό μας στους κινδύνους ενός θερμού επεισοδίου ή να προκαλέσουν εντυπώσεις κινούμενοι από εθνικιστικά κίνητρα, αλλά κανείς δεν παίρνει θέση.
Κανείς δεν διερευνά το περιστατικό. Κανείς δεν τοποθετείται υπεύθυνα.
Αυτό όμως αποδεικνύει ότι αφενός το Υπουργείο Άμυνας εφαρμόζει το Νόμο και τον Στρατιωτικό Κανονισμό επιλεκτικά. Αφετέρου, παρουσιάζεται, να συγκαλύπτει και να Ανέχεται επιθετικές και παράνομες ενέργειες που απειλούν την ειρηνική συνύπαρξη των λαών της Βαλκανικής ή να ανέχεται και να επιτρέπει σε ορισμένους ακραίους να δημιουργούν άθλιες εντυπώσεις που δυσφημούν τον λαό μας.

Όμως η ίδια κυβέρνηση και το δικαστικό-στρατιωτικό κατεστημένο έχουν συνεργαστεί αγαστά για να καταδικάσουν μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ γιατί καταγγείλαμε τα καψόνια στον στρατό, στέλνοντας ένα τρομοκρατικό μήνυμα στο κίνημα των φαντάρων.
Σήμερα, είχαμε μια κλιμάκωση του αυταρχισμού που δείχνουν οι διοικητές των ΚΕΝ -χωρίς αποτέλεσμα- σε προηγούμενες εξορμήσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (γεγονότα ΚΕΝ Μεσολογγίου, ΚΕΝ Αυλώνας κλπ).
Διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση:
Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών στη Σπάρτη που διέταξε να σταματήσει η διανομή του συγκεκριμένου φυλλαδίου απειλώντας πως «όσοι μοιράζουν έντυπο υλικό» θα απωθηθούν από ομάδα φαντάρων. Ταυτόχρονα στελέχη του στρατοπέδου επίμονα και με προκλητικό τρόπο απαιτούσαν τα ονόματα όσων μοίραζαν το φυλλάδιο και διέταξαν φαντάρους να φωτογραφίσουν τα πρόσωπα και να σημειώσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για "να συνταχθεί αναφορά".
Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, έγινε προσπάθεια απ’ την Αστυνομία να παρεμποδιστεί αυτή η εξόρμηση, ενώ η Διοίκηση του Στρατοπέδου προχώρησε στην άκρως απαράδεκτη και προκλητική κίνηση να παρατάξει στρατιώτες, με σκοπό να κρατήσει σε απόσταση όσους μοίραζαν την ανακοίνωση.
Καταγγέλλουμε αυτές τις προκλητικές ενέργειες. Καλούμε τον λαό μας να Αντισταθεί και να Αγωνιστεί.
Πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα του Αντιπολεμικού κινήματος και να δείξουμε με κάθε τρόπο την εναντίωση μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις πολεμικές προετοιμασίες τους.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-Ε.-ΝΑΤΟ-Ελληνική Ολιγαρχία.
Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή, έχουν δικαιώματα, δεν είναι σκλάβοι κανενός!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ για τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των εργολάβων, των επιχειρηματιών της πολεμικής και ενργειακής βιομηχανίας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου