Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ-46χρονος εργαζόμενος σε εταιρεία ανακύκλωσης σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας – Ο τρίτος σε ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ντύνεται Αξιοπρέπεια για να αντιμετωπίσει τις νέες ύβρεις του τελειωμένου πολιτικά Πάγκαλου σε ένα βολικό μπράντε φερ φορέων της Μνημονιακής πολιτικής...
Την ώρα που αποκαλύπτεται ξανά η συνοδοιπορία της κρατικής συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας στην αστική μνημονιακή πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ..

Άλλος ένας άνθρωπος της τάξης μας χάνει την ζωή του.

Τα μέτρα που αυτοί ψηφίζουν αυξάνουν τα κέρδη των επιχειρηματιών, αλλά και τις απώλειες εργαζομένων...
Να ξεσηκωθούμε: ενάντια στα αστικά κόμματα, στους συνεργάτες τους συνδικαλιστές γραφειοκράτες, στην ΕΕ και το ΔΝΤ.
Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα έγινε στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης 26 Ιούλη σε εταιρεία ανακύκλωσης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, με θύμα ένα 46χρονο εργαζόμενο ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καταπλακώθηκε από γερανό. Πάντα σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 46χρονος προσπαθούσε το πρωί να επιδιορθώσει βλάβη σε περιστρεφόμενο γερανό εντός φορτηγού, ο οποίος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες αναποδογύρισε και τον καταπλάκωσε.
Τη θλίψη της για τον θάνατο του 46χρονου εργαζόμενου σε εταιρεία ανακύκλωσης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Κιλκίς, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το μεσημέρι, εν ώρα εργασίας, εκφράζει η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (ΕΚΘ).
«Ο θάνατος του συναδέλφου έρχεται να προστεθεί σε άλλους δυο θανάτους εργαζομένων, που προηγήθηκαν τον τελευταίο μήνα, μεγαλώνοντας τη μαύρη λίστα των θυμάτων. Τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα πρέπει και πάλι να κληθούν και να εξετάσουν άμεσα τα αίτια του θανάτου του συναδέλφου και να αποδοθούν ευθύνες για το θάνατο του» υπογραμμίζει η διοίκηση του ΕΚΘ, η οποία εκφράζει και τα συλλυπητήριά της στους οικείους του 46χρονου άντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου