Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Αποκλειστικό: Θάνατος εργαζομένου στην πίστα αεροδρομίου - Σήμερα η κηδεία


Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα ΑΥΓΗ μιλά για Άλμα αφίξεων στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, προπαγανδίζοντας ΤΑ ΚΕΡΔΗ των ιδιωτικοποιήσεων αλλά στα κέτεργα αεροδρόμια δολοφονούνται οι εργαζόμενοι!

Ο marshaller του Ι. Καποδίστριας πέθανε χθες εν ώρα εργασίας, στην πίστα του αεροδρομίου. Πρόκειται ... 
για τον Νίκο Χαλικιά (44 ετών) , τον άνθρωπο που δουλεύει σε 43 βαθμούς Κελσίου και κατευθύνει τα αεροσκάφη που προσγειώνονται στον χώρο που σταθμεύσουν.
Μέχρι αυτήν την ώρα δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για τον θάνατο του άνδρα ενώ δεκάδες είναι οι καταγγελίες στην εφημερίδα «Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ» περί λιποθυμιών καθαριστριών αεροσκαφών και εργαζομένων, όπως και οδηγών των λεωφορείων στην πίστα οι οποίοι εργάζονται στους 40 και 43 βαθμούς Κελσίου χωρίς κλιματισμό.
Οι συνθήκες είναι πραγματικά τραγικές τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους τουρίστες, οι οποίοι μεταφέρονται στο αεροδρόμιο με τα ειδικά λεωφορεία πίστας, μέσα στον καύσωνα και με τα θερμόμετρα να τερματίζουν! 

Να σημειωθεί πως ο Νικόλαος Χαλικιάς 44 ετών κηδεύεται το απόγευμα της Τετάρτης και ώρα 17:00 στον Ι. Ν. Υ. Θ. Λαμποβιτίσης Άφρας. 

Η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του kerkyrasimera.gr εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του εκλιπόντος 

Όλο το ρεπορτάζ στο φύλλο της εφημερίδας «Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ» που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10/08
*φωτο αρχείου 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

http://www.kerkyrasimera.gr/index.php/en/topika/koinonia/item/7283-apokleistiko-thanatos-ergazomenou-stin-pista-aerodromiou-simera-i-kideia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου