Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Στρατός εναντίον Μεταναστών και οι ΑΛΗΤΕΙΕΣ του φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ!


Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν αποτελεί μόνο μια ξεκάθαρη απόδειξη του Αστυνομικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Στρατοί των ιμπεριαλιστικών κρατών της Ευρώπης, αλλά επίσης φωτίζει το πως οι φασίστες με συνειδητά ψέματα καλλιεργούν τη μισαλλοδοξία, την Ισλαμοφοβία, το ρατσισμό και τον εθνικισμό.
Στο δημοσίευμα του φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ γίνεται μια συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης.
Στο συνοδευτικό κείμενο το βίντεο Mob of Migrants vs Soldiers in Naples, Italy https://www.youtube.com, σαφώς χρωματισμένο πολιτικά, πουθενά δεν γίνεται λόγος για ΕΓΚΛΗΜΑ του μετανάστη αλλά για βίαιο έλεγχο του από τον Ιταλικό στρατό.
Επίσης, πουθενά δεν γίνεται λόγος για τα θρησκευτικά πιστεύω των μεταναστών που του συμπαραστέκονται, συγκρούονται με τον Στρατό και τον απελευθερώνουν.
Αλλά πρέπει οι φασίστες, σε αγαστή συνεργασία με τα ευρωπαϊκά κράτη να συντηρήσουν το μύθο του "μετανάστη, πρόσφυγα-μουσουλμάνου-τρομοκράτη/εγκληματία", εναντίον του οποίου στρέφονται τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας, αντιμετωπίζοντας τον ως ασύμμετρη απειλή και εσωτερικό εχθρό. 

Εμείς απαιτούμε την επιστροφή του Στρατού στα στρατόπεδα του.
Λέμε όχι στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τον κατασταλτικό ρόλο του Στρατού.
Απαιτούμε την αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων των μεταναστών-προσφύγων, την Ανατροπή της απάνθρωπης συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας και το κλείσιμο των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης.
Αυτό είναι το δημοσίευμα του φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ:
ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ! ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΟΧΛΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΑ... ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΗ...!!!

Στη Νάπολη Ιταλοί στρατιώτες (!) να αδυνατούν να συλλάβουν έναν αλλοδαπό που είχε διαπράξει έγκλημα, καθώς δέχονται επίθεση από όχλο αλλοδαπών μουσουλμανικής ταυτότητας. http://www.stoxos.gr



Στο βίντεο Mob of Migrants vs Soldiers in Naples, Italy https://www.youtube.com αναφέρονται τα εξής:
Ένας πλήθος παράνομων μεταναστών περιβάλλουν και προσβάλλουν στρατιώτες που πραγματοποιούν έλεγχο ελέγχου σε άλλο μετανάστη. Δυστυχώς, η τακτική των αντιδράσεων τους στάθηκε ικανή να αποτρέψει τους στρατιώτες από το να ολοκληρώσουν το έργο τους. Ο μετανάστης τραβήχτηκε
* Like if you're against illegal and mass migration. Dislike if you're a leftard. * Naples, Italy - A mob of illegal migrants surround and attack soldiers who were doing a control check on another migrant. Sadly their mob tactic worked in preventing the soldiers from completing their task. The migrant was dragged
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου