Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Στο συνεργείο γρήγορα οι σακαράκες του Καμμένου!


Αλήθεια πόσο κοστίζουν οι Παρελάσεις;

Πόσο κοστίζει ο ελληνικός στρατός και το ΝΑΤΟ στον λαό μας;
15 εκατ. ευρώ κοστίζουν τα πανεπιστημιακά συγγράμματα που καταργεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όταν ο εκσυγχρονισμός των F 16 κοστίζει 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια!
Βρε δε πάει να πετάει ο Καμμένος τα λεφτά των εργαζομένων σε παρελάσεις και εθνικιστικές επιδείξεις..., για να προπαγανδίσει τον εθνικισμός και την πολεμοκαπηλεία...
Σε ασκήσεις με τους Μισθοφόρους δολοφόνους των ΗΠΑ, της Ε.Ε., του Ισραήλ και των δικτατόρων της Αιγύπτου...
Η πραγματικότητα του ελληνικού στρατού είναι το πυροβόλο Μ 109 που ρυμουλκούμενο έφυγε από την δοκιμαστική παρέλαση της 28η Οκτωβρίου!

Ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο Μ109, «έμεινε» στη δοκιμαστική παρέλαση της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της 24ης Οκτωβρίου στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Μουδανίων.

Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε σε video η ιστοσελίδα vjournalist.blogspot.gr, το αυτοκινούμενο πυροβόλο τύπου Μ 109 που έπαθε βλάβη και χρειάστηκε όχημα περισυλλογής του Στρατού προκειμένου να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα. 
Το αυτοκινούμενο πυροβόλο Μ 109 αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του Πυροβολικού Μάχης του Ελληνικού Στρατού.
Ένα βίντεο αποκάλυψη της πραγματικότητας του Ελληνικού Στρατού των περικοπών και των τεράστιων ελλείψεων σε ανταλλακτικά και μέσα συντήρησης.Μεταχειρισμένα σαπάκια που βγάζουν το λάδι φαντάρων και μόνιμου προσωπικού.

Καλογιαλισμένες σακαράκες του πολέμου, που δίνουν όμως τεράστια συμβόλαια σε ελληνικές και ξένες πολεμικές βιομηχανίες για συντήρηση και εκσυγχρονισμό.
Αυτοί κερδίζουν από το εμπόριο του Ολέθρου, από τις Αγορές του Αιώνα και τους εκσυγχρονισμούς άχρηστων για την κοινωνία πολεμικών μηχανών.
ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ-ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
Νέα Συνέλευση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 19.30 μ.μ. στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη)
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου