Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Οι αγώνες των φαντάρων και το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ανάγκασαν Κουντούρα-Α/ΓΕΕΘΑ-Α/ΓΕΣ να πάνε Αυλώνα;

Την πραγματική εικόνα τους Ελληνικού Στρατού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι συνάδελφοι φαντάροι και οι οικογένειες τους στο ΚΕΤΘ Αυλώνας:
καψόνια, ειρωνείες, κραυγές, χειροδικίες, αυθαιρεσία, παρανομίες, βάρβαρη παραβίαση των δικαιωμάτων μας.
Όλα αυτά όμως είναι παρελθόν μετά τις συλλογικές προσπάθειες Αντίστασης και Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Καθοριστική για μια ακόμη φορά η παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Όλη αυτή η αντιπαράθεση σπίλωσε την προπαγανδιστική επιχείριση της κυβέρνησης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που πιάνοντας το μαύρο νήμα από τη Χούντα των Συνταγματαρχών διαδίδει τα αντιδραστικά θέσφατα ΣΤΡΑΤΟΣ=ΛΑΟΣ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Για αυτό ξαφνικά θυμήθηκαν τους φαντάρους η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκης και Α/ΓΕΣ Στεφανής, που παραβρέθηκαν στην ορκωμοσία νεοσυλλέκτων στο ΚΕΤΘ!
Για να βγάλουν φωτογραφίες και για να κάνουν δημόσιες σχέσεις έδωσαν το παρόν όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι που μας έχουν και δουλεύουμε ΔΩΡΕΑΝ ως Δούλοι και μας αντιμετωπίζουν ως Αναλώσιμους στις ασκήσεις τους με πραγματικά πυρά και στον ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό ελληνοτουρκικού κράτους.


Την Παρασκευή λοιπόν 13 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ), η ορκωμοσία 1.702 Στρατευσίμων της 2017 Ε΄ ΕΣΣΟ, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ και του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή.

Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου