Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Νέες Απαγορεύσεις της ακροδεξιάς ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας στους Φαντάρους

Το Υπουργείο Άμυνας, όπου συγκατοικούν το εθνικιστικό και ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ και οι δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν να κρύψουν την πολεμοκαπηλεία και τον αυταρχισμό τους.
Σε κείμενο που τους πλάσαρε το ΓΕΣ και αναπαράγεται από μιλιταριστικά σαιτ και καθεστωτικά μέσα διαβάζουμε:
"Tι απαγορεύεται να έχει μαζί του ο νεοσύλλεκτος 
Απαγορεύεται επίσης να φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο με κάμερα, όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικούς μηχανισμούς, οινοπνευματώδη ποτά, φωτογραφικές μηχανές, ραδιόφωνο, προκηρύξεις και έντυπα που έχουν σκοπό κάθε είδους προσηλυτισμό 
Σε περίπτωση που ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή ο νεοσύλλεκτος, να έχει μαζί του την ιατρική συνταγή προκειμένου να την επιδείξει στα αρμόδια όργανα της Μονάδας Κατάταξης".

Ουσιαστικά οι Υπουργοί Απαγορεύουν από τους φαντάρους και όχι από τους διοικητές και τους αξιωματικούς τα κινητά τηλέφωνα με κάμερα όχι γιατί θέλει να αποφύγει τη δημοσίευση απόρρητων πληροφοριών.
Αυτό που θέλει να αποφύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος είναι οι αποδείξεις για τα ακατάλληλα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.
Όλα τα κόμματα -ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- που βαράνε Προσοχή στα τοπικά οικονομικά συμφέροντα, στους πολιτευτές-δημάρχους-μητροπολίτες για να παίρνουν ψήφους, πετάνε και στοιβάζουν τους Νεοσύλλεκτους φαντάρους σε πανάρχαια κτίρια.
Καμμένος-Βίτσας δε θέλουν να καταγραφεί η Αθλιότητα που επικρατεί: μαγειρεία με κατσαρίδες, κοριοί, βουλωμένες-χαλασμένες τουαλέτες, χωρίς ζεστό νερό και συχνά χωρίς θέρμανση.
Περισσεύουν βεβαίως τα καψόνια, οι κραυγές, τα εθνικιστικά παραληρήματα...
Μπορεί να πετούν δισεκατομμύρια σε άχρηστους εξοπλισμούς, αλλά για τους στρατιώτες δεν υπάρχουν λεφτά!
Για αυτό Απαγορεύουν τα κινητά τηλέφωνα με κάμερα...

Απαγορεύουν όμως "προκηρύξεις και έντυπα που έχουν σκοπό κάθε είδους προσηλυτισμό"
Αλήθεια;
Ποιος νόμος και ποια διαταγή, ποιος Στρατιωτικός Κανονισμός Απαγορεύει τις προκηρύξεις, τις εφημερίδες, τα περιοδικά και τα βιβλία;
Απλά πρόκειται για Αυθαιρεσία του ΓΕΣ και του Υπουργείου Άμυνας.
Αν πιάσει - έπιασε..
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ 
Απλά μας Φοβούνται...
Την Απογείωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και του κινήματος μας Μέσα και Έξω από τον Στρατό υπολογίζουν...
Ότι βελτίωση υπήρξε στα στρατόπεδα τα τελευταία χρόνια-και υπήρξαν πολλές- ήταν και είναι αποτέλεσμα της συλλογικής πάλης για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Το καψόνι και η βιαιοπραγία σταματάει, οι συνθήκες βελτιώνονται, η Αυθαιρεσία και η Παρανομία της Ιεραρχίας και του στρατιωτικού κατεστημένου έχουν Αντίπαλο: 
τους φαντάρους που βγαίνουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά, τους συναδέλφους που στέλνουν επιστολές καταγγελίας.

Έχει γίνει συνείδηση σε όλους: 
για να αλλάξουν τα πράγματα, για να προασπίσουμε την Υγεία και την Αξιοπρέπεια μας πρέπει να δώσουμε συλλογικά τη μάχη, να ενισχύσουμε το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Με καθημερινή συνδικαλιστική πάλη, με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.

ΚΑΛΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΙΤΕ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΧΑΚΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ

    ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΕΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου