Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Άλλη μια συνεκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων μεταξύ Ελλάδας-ΗΠΑ

Για μια ακόμη φορά το Υπουργείο Άμυνας προπαγανδίζει τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ελλάδας-ΗΠΑ:
Συνεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, στην 112 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, της 31 Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας – Διάσωσης (ΜΕΕΔ) με την 67 Special Operations Squadron (SOS) των ΗΠΑ, το διάστημα 13-27 Οκτωβρίου.

Σκοπός της συνεργασίας ήταν η κοινή εκπαίδευση σε ρίψεις αλεξιπτωτιστών με άλματα στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης, καθώς και ρίψεις φορτίων από το 865 Τάγμα Εναερίου Εφοδιασμού. Στη συνεκπαίδευση συμμετείχε επίσης προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μας λέει όμως γιατί εκπαιδεύονται.

Για να δράσουν από κοινού, εφαρμόζοντας τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής εις βάρος των λαών σε Μέση Ανατολή-Αφρική-Βαλκάνια-Ανατολική Μεσόγειο;
Ποιος είναι ο εχθρός τους; Όποιος τους ανταγωνίζεται, όποιος αμφισβητεί τους ιμπεριαλιστικούς τους σχεδιασμούς;
Αποκαλύπτεται ξανά ότι η προνομιακή εταιρική σχέση που οικοδομούν Τσίπρας-Καμμένος-Τραμπ σημαίνει ΠΟΛΕΜΟΣ, είναι ΠΟΛΕΜΟΣ καθώς οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν-συναινούν σε όλους τους βάρβαρους βομβαρδισμούς, έχοντας πολεμικό ορμητήριο τις Ελληνικές βάσεις.
  Πιστεύουμε ότι το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να βγουν μπροστά 

Όχι μόνο η ελληνική κυβέρνηση, τα αστικά κόμματα της αντιπολίτευσης και ο αστικός κόσμος φέρουν τρομερή ευθύνη για τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα. 
Αλλά συστηματικά καλλιεργούν τους όρους ενδεχόμενης εκδίκησης, τον όποιο εκμεταλλεύονται για να σπείρουν την Ισλαμοφοβία, να προπαγανδίσουν ότι μετανάστες-πρόσφυγες είναι "ασύμμετρες απειλές". 
Εντείνοντας τον πόλεμο ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ελληνικής και Τουρκικής κυβέρνησης ενάντια τους, κλιμακώνοντας τον ¨πόλεμο κατά της τρομοκρατίας" που σημαίνει νέες επεμβάσεις, αύξηση της καταστολής και του ελέγχου για τον εργαζόμενο λαό μας. 
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ 
ΕΞΩ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ 
Κοινό αντιπολεμικό-εργατικό κίνημα σε Ελλάδα και Τουρκία για την αποτροπή του πολέμου 
Μπλοκάρισμα της μηχανής του πολέμου και στις δύο όχθες του Αιγαίου 
Να μπλοκάρουμε όλες τις ασκήσεις με το ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ισραήλ-Αραβικά κράτη, τη συμμετοχή και τις διευκολύνσεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους βάρβαρους πολέμους τους. 
Να ακυρωθούν οι συμφωνίες του πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ, ο Άξονας Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου-Αιγύπτου. 
Απάντηση στον Πόλεμο είναι το εργατικό διεθνιστικό αντικαπιταλιστικό κίνημα που απαιτεί η εποχή μας ενάντια στις αστικές κυβερνήσεις και τον ιμπεριαλισμό από όπου και αν προέρχεται. Άμεση έξοδος και διάλυση ΝΑΤΟ-Ε.Ε. 
Επίκαιρο όσο ποτέ το κάλεσμα της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για ανάληψη δράσεων του αντιπολεμικού κινήματος, για τον αναγκαίο Αντιπολεμικό Συντονισμό. 
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/04/blog-post_198.html 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου