Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

Επιστολή καταγγελίας φαντάρων από το 644 Μ/Κ ΤΠ:Καμία εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού, να κλείσει τώρα η βάση

Κλιμακώνονται καθημερινά οι αντιδράσεις μέσα και έξω από τον στρατό ενάντια στην πολεμική ταύτιση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ.
Ήδη στην Αχαϊα προγραμματίζεται μεγάλο αντιμπεριαλιστικό-αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 12/11 στις 11:00 στην βάση του Άραξου.

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ανάλογες πρωτοβουλίες λαμβάνονται και σε άλλες περιοχές, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο. Σε αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιείται και η νέα συνέλευση του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη)

Ταυτόχρονα και οι φαντάροι παίρνουν θέση και λένε το δικό του ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ και στην κυβέρνηση του πολέμου και της βάρβαρης αντεργατικής επίθεσης. Ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ακολουθώντας την άθλια μεθόδευση και των προηγούμενων διαχειριστών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μιλά με τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια και μας επιβάλλει την Υποχρεωτική Στράτευση στο όνομα "της άμυνας, της προάσπισης των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας", για να μας εκμεταλλευτεί οικονομικά και εργασιακά, να μας έχει αναλώσιμους στον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, να μας κάνει κυνηγούς των προσφύγων και Απεργοσπάστες των εργατικών αγώνων.
Σε έναν ελληνικό στρατό που βρίσκεται σε 15 χώρες στο εξωτερικό, που συμμετέχει στην Κατοχή λαών και στους βομβαρδισμούς Αμάχων, επιβάλλοντας τα δόγματα Πολέμου Καταστολής από τα Βαλκάνια εως τη Μέση Ανατολή Και την Αφρική.
Ο Ελληνικός Στρατός είναι το ΝΑΤΟ. Πολεμά και Δολοφονεί. Είναι Συνυπεύθυνος-Συνένοχος στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα. Έτσι απαιτούν τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, τα συμβόλαια και τα κέρδη του Κόκκαλη, του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, όλων των αδίστακτων Ελλήνων επιχειρηματιών! 

Είναι αντιδράσεις που πρόκειται να κλιμακωθούν.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε τους συναδέλφους Φαντάρους και το σύνολο του προσωπικού ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.
ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ 644 Μ/Κ ΤΠ
Καμία εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού, να κλείσει τώρα η βάση
Σε επιστολή διαμαρτυρίας τους, στρατιώτες του 644 Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού της Αλεξανδρούπολης αναφέρουν:
«Εμείς, στρατιώτες του 644 Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού της Αλεξανδρούπολης, στέλνουμε αυτήν την επιστολή με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στην πόλη όπου υπηρετούμε τη θητεία μας. Εδώ και λίγες μέρες το λιμάνι της πόλης έχει μετατραπεί σε NATOική βάση που περιλαμβάνει σταθμό αποσυναρμολόγησης, αποθήκευσης και μεταφοράς πολεμικών ελικοπτέρων.
Οι ΝΑΤΟικοί έχουν το θράσος να απαιτούν να γίνεται από εμάς τους φαντάρους, μαζί με τα στελέχη του στρατού, του Λιμενικού και της αστυνομίας, η φύλαξη της βάσης, και φυσικά κάθε άλλη εξυπηρέτηση για τα ΝΑΤΟικά σχεδία. 
Αναρωτιόμαστε τι δουλειά έχουμε εμείς ως φαντάροι, που σκοπός της θητείας μας είναι η υπεράσπιση των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας, να εμπλακούμε με τους ΝΑΤΟικούς φονιάδες; 
Δεν φτάνουν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στη θητεία μας, οι απαρχαιωμένες και κατεστραμμένες υποδομές του στρατοπέδου, που δεν επαρκούν ούτε για τις βασικές ανάγκες των στρατιωτών, οι εξαντλητικές και συνεχόμενες υπηρεσίες, που μας έχουν αναγκάσει να κάνουμε τη νύχτα μέρα για να αντεπεξέλθουμε, μας καλούν προκλητικά να ανεχτούμε και τις ΝΑΤΟικές δυνάμεις να αλωνίζουν στο λιμάνι της πόλης, λίγα μόλις μέτρα από το στρατόπεδο όπου υπηρετούμε. 
Τις γνωστές ΝΑΤΟικές δυνάμεις που διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, τη Συρία, που ευθύνονται για χιλιάδες θανάτους αμάχων κάθε χρόνο, που έχουν μετατρέψει το Αιγαίο σε υγρό τάφο παιδιών. Αυτούς τους φονιάδες των λαών κάλεσε στην Αλεξανδρούπολη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που φέρει τεράστιες ευθύνες. 
Σε αυτούς που δίνει απλόχερα "γην και ύδωρ" στη Σούδα, την Κάρπαθο, που χωρίς κανένα ενδοιασμό προσφέρει τον Άραξο για να αποθηκεύουν πυρηνικά, παραχωρεί τώρα και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Απαιτούμε καμία εμπλοκή των στρατιωτών και συνολικά του Ελληνικού Στρατού για τη φύλαξη της βάσης. Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου