Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Με φασιστικά συνθήματα η ΕΛΔΥΚ του Πάνου Καμμένου και το Ενιαίο Επιθετικό Δόγμα Ελλάδας-Κύπρου

Για μια ακόμη φορά, οι συνάδελφοι φαντάροι είχαν την ατυχία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει η "εθνική ενότητα" που οικοδομεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ΝΑΖΙ Δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, τα υπόλοιπα κόμματα των Μνημονίων και τους εφοπλιστές.
Αν από τη μια μεριά έχουμε τις αγκαλιές του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου και του Δ.Βίτσα με τον Κασιδιάρη στα ακριτικά νησιά και στην πανελλαδική άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ, από την άλλη μεριά, στα στρατόπεδα έχουμε ολοένα την εμφάνιση των ακροδεξιών που προκαλούν με την απροκάλυπτη επιθετική τους δράση.
Αν λοιπόν οι Ευέλπιδες φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης, σε εθνική μετάδοση από την ΕΡΤ και με την πλήρη κάλυψη στρατιωτικής-πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Είναι φυσική συνέπεια να κραυγάζουν φασιστικά συνθήματα στην Κύπρο, στο 1ο Τάγμα Π/Ζ.
Κυρίως όμως αισθάνονται ότι "τους παίρνει", ότι θα τύχουν Ανοχής και Συγκάλυψης. 
Επαναλαμβάνουμε: οι φασίστες, οι ΝΑΖΙ, αποτελούν συνιστώσα της νέας "εθνικής ενότητας".
Ούτε εμείς, ούτε οι συνάδελφοι φαντάροι, αλλά και κανένας αγωνιστής έχουν δικαίωμα να ξεχάσουν το τι έγινε στη Θεσσαλονίκη. 
Γράφαμε λοιπόν: 
Η "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ" κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού όχι μόνο επιβάλλει την αντεργατική της πολιτική, αλλά προβάλλοντας τους '"εθνικούς κινδύνους" επιδιώκει την συγκρότηση "εθνικών μετώπων" για την επιδίωξη των Μεγαλοιδεατικών οραματισμών της: 
ΑΟΖ, ενεργειακή κοιτάσματα, έλεγχος της Ανατολικής Μεσογείου
Για αυτό φέτος στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης ήταν η Αμερικανική σημαία και η σημαία του Χίτη Γρίβα που σκόρπισε το μίσος, το θάνατο σε Ελληνοκυπριακή-Τουρκοκυπριακή κοινότητα λειτουργώντας ως όργανο του επεκτατισμού του ελληνικού κράτους-Μητέρας Πατρίδας! 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ
Καλούμε την Νεολαία και τους συναδέλφους φαντάρους να Αρνηθούν τη Μετάθεση τους στην ΕΛΔΥΚ.
Έχουν κάθε δικαίωμα να Αρνηθούν την Υποχρεωτική Μετάθεση στην Κύπρο.
Η Μετάθεση στην Κύπρο είναι Μετάθεση ΕΚΤΟΣ Ελληνικών συνόρων, είναι μετάθεση στο Εξωτερικό.
Ουσιαστικά είναι μια Μετάθεση που μας μετατρέπει σε Μισθοφόρους Στρατιώτες.
Το ελληνικό κράτος για να διατηρήσει την σχέση Κηδεμονίας απέναντι στον λαό της Κύπρου με το αντιδραστικό στερεότυπο της Μητέρας Πατρίδας χαρτζιλικώνει τους φαντάρους με μερικά ευρώ και διατηρεί στρατεύματα εκεί.
Είναι μια Μετάθεση που μας πηγαίνει στην Πρώτη γραμμή αντιπαράθεσης για ξένα συμφέροντα, για την ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα.
Υπογράφοντας τη Δήλωση Εθελοντικής Συμμετοχής στην ΕΛΔΥΚ αναλαμβάνουμε την ευθύνη για να γίνουμε Αναλώσιμοι για τα συμφέροντα της TOTAL,  των Ευρωπαίων και Αμερικανών ιμπεριαλιστών, της Ελληνοκυπριακής και Ελληνικής αστικής τάξης.
Η Άρνηση Μετάθεσης στην ΕΛΔΥΚ είναι μια έμπρακτη αμφισβήτηση των επιθετικών βλέψεων του ελληνικού κράτους στην Ανατολική Μεσόγειο και του Ενιαίου Πολεμικού Επιθετικού Δόγματος Ελλάδας-Κύπρου, εφεύρημα των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζει η πολεμοκάπηλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η Άρνηση Μετάθεσης στην ΕΛΔΥΚ είναι έμπρακτη αμφισβήτηση του Πολεμικού Άξονα μεταξύ των κρατών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου.
Είναι μια πραγματική αγωνιστική στάση όσων πάνε κόντρα στο Μεγαλοϊδεατισμό, όσων αμφισβητούν την προνομιακή σχέση με τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές, όσων αντιμάχονται τον Ευρωστρατό.
Είναι μια επιλογή που μας φέρνει κοντά στους πρόσφυγες από την Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Αφρική και την Υεμένη που βιώνουν την επιβολή της Νέας Τάξης των καπιταλιστών.
Είναι ένα ακόμη εμπόδιο στους Νέους πολέμους που ετοιμάζουν εναντίον των λαών στο Λίβανο, στην Παλαιστίνη και συνολικά στη Μέση Ανατολή.
Όλοι μαζί λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και το Φασισμό.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου