Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Το Α2 του Στρατού και οι Ασφαλίτες φακελώνουν Πολίτες!

Η καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι πολύ συγκεκριμένη και σε γνώση, μέσω της δημοσιοποίησης, στο Υπουργείο Άμυνας και στην κυβέρνηση.
Μάλιστα ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έχει λάβει σχετικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο  twitter
Καταγγέλουμε στον εργαζόμενο λαό και στην νεολαία ότι σε κάθε απόπειρα της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ να ενημερώσει τους φαντάρους και τις οικογένειες τους για τα δικαίωματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να μοιραστεί την οργή και αγανάκτηση τους για την οικονομική-εργασιακή εκμετάλλευση που υφίστανται.
Η Κρατική Ασφάλεια συνεργάζεται μαζί με τις στρατιωτικές αρχές προκειμένου να επιτελέσουν τον άθλιο ρόλο τους.
Ένας Ασφαλίτης βρίσκεται εντός του στρατοπέδου και ένας εκτός.
Επιδίωξη τους είναι:
  • Να καταγράψουν τους αριθμούς των αυτοκινήτων των μελών της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
  • Να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα προσωπικά δεδομένα για τα μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ που συμμετέχουν στις συγκεκριμένες δράσεις.
  • Όταν οι Ασφαλίτες μαζέψουν όλα τα παραπάνω στοιχεία, συγκεντρώνονται στο Α2 των μονάδων και αφού διασταυρώσουν τα υπόλοιπα δεδομένα που έχουν στη διάθεση τους και οι αρχές του στρατοπέδου, σχηματίζουν φάκελο και τον αποστέλλουν στο Υπουργείο Άμυνας.
Με τον τρόπο αυτό, ο Στρατός Φακελώνει πολίτες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των Στρατευμένων υλοποιώντας μια από τις πιο επιθετικές κατευθύνσεις των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής.
Οι άθλιες αυτές κατασταλτικές μεθοδεύσεις, οι απαίσιες αυτές εκφράσεις κρατικής τρομοκρατίας οξύνονται στο βαθμό που αυξάνονται οι παραβιάσεις των δικαιωμάτων των στρατευμένων,  στο μέτρο που το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πρωταγωνιστεί στις μαζικές και μαχητικές αντιστάσεις των συναδέλφων φαντάρων που αμφισβητούν την αυθαιρεσία, τον εθνικισμό και το μιλιταρισμό, την πολεμοκαπηλεία και το φασισμό που ανθεί στα στρατόπεδα.
Εμείς καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία να σταθεί Αλληλέγγυος στο Κίνημα των Φαντάρων, να κλιμακώσει την πάλη του για ένα Κίνημα μαζικό, μέσα και έξω από τον Στρατό ενάντια στο κράτος του Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού. 
Απαιτούμε από τον διοικητή του ΚΕΤΒ Θήβας, τον ΑΓΕΣ Στεφανή και τους Υπουργούς Άμυνας της συγκυβέρνησης Πάνο Καμμένο και Δημήτρη Βίτσα να δώσουν εξηγήσεις.
Να καταστραφούν άμεσα οι βάσεις δεδομένων και οι Φάκελοι των Κοινωνικών και Πολιτικών Φρονημάτων, των αγωνιστών του Αντιπολεμικού και Αντιμιλιταριστικού Κινήματος.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ   

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου