Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Ο γιος του Ναυάρχου...

Πρόσφατα, οι συνάνθρωποι μας χτυπήθηκαν από την οργή των στοιχείων της φύσης που έστρεψε όμως η καπιταλιστική ανάπτυξη, η αδιαφορία κυβέρνησης-Περιφέρειας-Δημάρχων και η ολιγωρία της Τροχαίας σύμφωνα με το "μεγαλοφυή" ηγέτη της αντιπολίτευσης. 
Δίπλα, εκεί βρίσκονται εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού που χτυπιούνται καθημερινά από τη διαφθορά, τη διαπλοκή, τον εγκέλαδο που προκαλεί η τηλεφωνική κλήση προκειμένου να ικανοποιηθεί το "παιδί του ναυάρχου", ο πολύτιμος γόνος του αστού πολιτικού και του ισχυρού επιχειρηματία.
Είναι η βυσματοκρατία που υποσχέθηκαν να αντιμετωπίσουν όλες οι κυβερνήσεις, τόσο αυτές των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όσο και οι συγκυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Φυσικά, οι δηλώσεις είναι για να γίνονται, για να αποπροσανατολίζουν...
Όταν και μόλις σβήσουν οι κάμερες έρχεται η ώρα του βολέματος...
Για να βολευτεί λοιπόν ο "γιος του ναυάρχου" πρέπει άλλος ναύτης να κάνει συνολικά δώδεκα (12) ώρες σκοπιά [ μια 5ωρία και μια 7ωρία] στην τσίτα!
Φυσικά όλα αυτά είναι και Παράνομα και Αντισυναδελφικά....
Λεπτομέρειες θα πείτε...
Αυτό είναι το Πολεμικό Ναυτικό  του ΑΓΕΝ Αντιναυάρχου Ν.Τσούνη ΠΝ   
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Διαβάστε και αυτό:

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ...ΟΝΝΕΔ και Πορτοσάλτε σε debate για την Στράτευση στα 18!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου