Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ο πρώην υπουργός Φραγγούλης και ο .. Μέγας Αλέξανδρος

Ο τύπος ονομάζεται Φραγκούλης Σ. Φράγκος. Είναι στρατηγός ε.α και επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ. Προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά με πρόταση του οποίου είχε γίνει υπουργός Εθνικής Αμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου, ενώ κατά καιρούς έχουν υπάρξει δημοσιογραφικές πληροφορίες που τον ήθελαν να σχεδιάζει την ίδρυση ακροδεξιού κόμματος.

Τα αναφέρουμε αυτά για να δείξουμε το ποιόν του ανθρώπου που σήμερα, σύμφωνα με φασιστικούς ιστότοπους, εκφώνησε ένα «πύρινο» λόγο στο εθνικιστικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Εβαλε στο στόχαστρο του τους «Γυφτοσκοπιανούς» όπως αποκάλεσε τους κατοίκους της γειτονικής χώρας, κήρυξε ανένδοτο αγώνας εναντίον τους, «μιλώντας από καρδιάς», για «να προστατεύσουμε τη Μακεδονία μας», συνοδεύοντας το παραλήρημα του με γραφικότητες του τύπου «ο στρατηγός είναι πίσω σας και είναι ο Μέγας Αλέξανδρος».
Αν κάνουμε αυτή την ανάρτηση είναι για να υπογραμμίσουμε την ποιότητα των ανθρώπων που το αστικό σύστημα επιλέγει να στελεχώσουν καίρια στρατιωτικά και κρατικά πόστα. http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου