Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Εκπαιδεύοντας στο Κιλκίς τις ιμπεριαλιστικές αποστολές...

Στο προπαγανδιστικό βίντεο , υπό την μουσική υπόκρουση "Αλέξανδρε" μπορούμε να διαπιστώσουμε τον ευρύτερο ρόλο που παίζει το ελληνικό κράτος και ο ελληνικός στρατός στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών σχηματισμών.
Το βίντεο από τις δραστηριότητες του 2017 του διακλαδικού Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ)  του ΓΕΕΘΑ, που εδρεύει στο Κιλκίς αποκαλύπτει με τον καλύτερο τρόπο πως προετοιμάζονται οι Στρατιωτικοί από διάφορες χώρες για να εφαρμόσουν τα Δόγματα Πολέμου-Καταστολής.
Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει ότι στο πλαίσιο των νέων πολέμων και επεμβάσεων ενοποιούνται όλοι οι αστικοί θεσμοί -Πανεπιστήμιο, Τελωνείο, Αστυνομία, Μυστικές Υπηρεσίες, Ένοπλες Δυνάμεις, Λιμενικό κλπ. καθώς Πόλεμος και Καταστολή αλληλοσυνδέονται.
Και οι ελληνικές αστικές κυβερνήσεις δεν συμμετέχουν μόνο στις εκπαιδεύσεις, αλλά προετοιμάζουν με τον καλύτερο τρόπο τους εισβολείς και τις Κατοχικές δυνάμεις.
Ο εργαζόμενος λαός μας και το αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να απαιτήσουν να κλείσει το ΠΚΕΕΥΕ και να Διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου