Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

40 Αεροπόροι εγκατέλειψαν την Πολεμική Αεροπορία για την Aegean

Ποια πατρίδα, ποιο Έθνος...
Όλη η εθνικιστική προπαγάνδα της κυβέρνησης και της ακροδεξιάς ηγεσίας των ΑΝΕΛ στο Υπουργείο Άμυνας, που πλημμυρίζει τις τηλεοπτικές οθόνες των καναλιών και κυριαρχεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταρρέει όταν κανείς διαβάσει τα στοιχεία.

Και τα στοιχεία είναι ότι το 75 % των εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές δηλώνουν ότι κατέληξαν σε αυτή την επιλογή ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ λόγω της επαγγελματικής εξασφάλισης, των σταθερών αποδοχών και των όποιων προνομίων!
Είναι μια πραγματικότητα που αποκρύπτει η μιλιταριστική εκπομπή "Αρετή και Τόλμη" των Υπουργών Άμυνας Πάνου Καμμένου-Δημήτρη Βίτσα και του Ομίλου Βαρδινογιάννη.
Γιατί στα πολεμοχαρή τους βίντεο μπορεί να πρωταγωνιστούν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, για να οικοδομήσουν την εικόνα της πολεμικής ετοιμότητας και να απαιτήσουν ¨εθνική ενότητα¨ στους χυδαίους και επιθετικούς πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους...
Αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Σύμφωνα με ανάρτηση του ακροδεξιού μιλιταριστικού σάιτ http://www.enoplos.com
"Σαράντα (40) αξιολογότατοι Ιπτάμενοι της ΠΑ αποχωρούν, στο κρεστ της απόδοσής τους, προφανώς από την απογοήτευση των αμοιβών τους, έναντι των αναγκών τους! 
Ήδη αρκετοί από τους αποχωρούντες συναδέλφους, έχουν μεταβεί για εκπαίδευση (Simulator) στη Νορβηγία με έξοδα της Aegean, κατά κεφαλήν ανερχόμενα στο ύψος των 18.000 ευρώ"!
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η κυβέρνηση συνδυάζει την βάρβαρη αντεργατική της επίθεση με τη διαιώνιση και επέκταση των προνομίων των Στρατιωτικών.
Αλλά, αυτή είναι η Συνείδηση του Μισθοφόρου του Πολέμου και της Καταστολής:
Στην Aegean, τα λεφτά είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακρυά από Στρατό και Αστυνομία.
Να μην δεχτεί με κανέναν τρόπο να συνδέσει την ζωή της Μισθοφορικά με τον κόσμο του πλούτου.
Την Ειρήνη και την Ευημερία δεν εξασφαλίζουν ούτε οι Εξοπλισμοί, ούτε οι Μισθοφόροι.
Εξασφαλίζει μόνο ο Κοινός Αγώνας του κόσμου της εργασίας σε Ελλάδα και Τουρκία εναντίον των κυβερνήσεων του Πολέμου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Περιφρονώντας τα καλέσματα «εθνικής ενότητας και συμφιλίωσης» κάθε διαχειριστή της αστικής πολιτικής. Παλεύοντας ενάντια στις ιμπεριαλιστικές βλέψεις της δικής μας αστικής τάξης, που για να φτάσει να το διεκδικήσει, προηγουμένως, έχει δουλοποιήσει την εργατική της τάξη, την έχει υποτάξει και έχει απαλλοτριώσει την ταξική της συνείδηση.

Απειλώντας με μετατροπή της κρατικής σύγκρουσης σε ταξικό αγώνα για την ανατροπή του αστικού καθεστώτος εξουσίας, με στόχο την Κοινωνική Απελευθέρωση.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ-ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου