Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

Αισχρά εθνικιστικά συνθήματα στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι


Οι καταγγελίες που φτάνουν από τους στρατευμένους του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι συνεχείς και αποκαλύπτουν σε όλο του το εύρος τον εθνικιστικό παροξυσμό του Υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Αρχικά, όλη την προηγούμενη βδομάδα, ο λόχος των ΥΕΑ ήταν αυτός που φώναζε:
«Ελλάδα αγαπώ στο κόσμο άλλη καμία η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία»,
«Ελλάς Ελλάς ή ταν ή επί τας» 
«ο Πόντος είναι ελληνικός και η μικρά Ασία» 
και τραγουδάνε και το «Μακεδονία Ξακουστή», μεταξύ άλλων εθνικιστικών ρατσιστικών φασιστικών συνθημάτων. 
Αξίζει να επισημάνουμε τι σημαίνει το σύνθημα "Ελλάς-Ελλάς ή ταν ή επί τας" της ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας Χρυσής Αυγής που έχει αφομοιώσει το Υπουργείο Άμυνας των Καμμένου-Κουβέλη:
"Το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής εκφράζοντας τα προαιώνια αισθήματα γενναιότητας, παλικαριάς, αυταπάρνησης περικλείει ορισμένες φορές σε μερικά συνθήματα ολόκληρη ιδεολογία. Τα νέα παιδιά που κατεβαίνουν στον δρόμο μάχονται για τις ιδέες τους, πολεμούν για ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα  και για τον κόσμο φωνάζουν περήφανα Ελλάς Ελλάς ή ταν ή επί τας". https://ethnikismos.net
Συνθήματα που είναι γνωστό ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ στον Ελληνικό Στρατό. 
Σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα Ανθυπολοχαγός έδωσε το παραπάνω σύνθημα με την Κύπρο και την Μακεδονία και στο λόχο των εκπαιδευόμενων, προσπαθώντας προφανώς να σπείρει κι άλλη μισαλλοδοξία και εθνικισμό στους φαντάρους, επιβάλλοντας τους να το τραγουδήσουν.
Δεν είναι καθόλου τυχαία η χρονική συγκυρία που γίνονται αυτά όσο η Ελλάδα προσπαθεί να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, τόσο περισσότερο προσπαθείτε από τα στελέχη του ελληνικού στρατού να επιβάλουν συνθήκες μίσους προς την απέναντι και γείτονα χώρα και το λαό τους. Προσπαθώντας να μας πείσουν ότι πρέπει να πολεμήσουμε και σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο
Τα βρώμικα, παράνομα, φασιστικά άσματα  επαναλαμβάνουμε ότι μέχρι πρόσφατα ήταν αγαπημένα σουξέ της Ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας Χρυσής Αυγής.
Στο πνεύμα όμως "εθνικής ενότητας" και "εθνικής ανάτασης" των στρατευμένων επιβάλλεται να τα τραγουδούν οι στρατιώτες με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Π. Καμμένου.
Είναι λάθος και κρύβει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ που δημιουργεί ερωτήματα η στάση των ΚΚΕ-ΚΝΕ που θεωρούν ότι για τα εμετικά εθνικιστικά συνθήματα φταίει μόνο η συμμορία των ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ και όχι η ίδια η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων!
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΣΜΑΤΑ.

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ

ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου