Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: Ποιος έδωσε τη διαταγή για το βασανισμό του ζώου από τους στρατιώτες;Σάλο και αγανάκτηση προκάλεσε σε όλους το βίντεο που δείχνει δύο Έλληνες στρατιώτες να πιάνουν και να ρίχνουν στον γκρεμό, με τον πλέον βίαιο τρόπο ένα σκυλί. 
Το βίντεο αυτό αποκαλύπτει τι πραγματικά είναι, τι πραγματικά συμβαίνει στον Ελληνικό Στρατό και χαλά το εθνικιστικό και φασιστικό σόου του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τις πανάκριβες στρατιωτικές παρελάσεις που αποτελούν το σκηνικό για να κάνει δηλώσεις ο ΝΑΖΙ Κασιδιάρης μέσω της ΕΡΤ!
Γιατί είναι κοινό μυστικό το πως αντιμετωπίζουν οι διοικητές τα αδέσποτα. 
Οι πειθήνιοι στρατιώτες αναλαμβάνουν να εκτελέσουν καθημερινά βιαιότητες και να φανερώσουν να πιο ταπεινά ένστικτα.
Όμως, μνημείο υποκρισίας αποτελεί η ανακοίνωση του ΓΕΣ: 
“Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνεται με αφορμή βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη”.
Επιπλέον, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι "από πλευράς ΓΕΣ, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης τόσο των δυο οπλιτών που εμφανίζονται στο βίντεο να πετούν πάνω από την περίφραξη το βασανισμένο τετράποδο, όσο και εκείνου που μαγνητοσκοπούσε την αποτρόπαια πράξη τους. Καλά ενημερωμένες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για στρατεύσιμους που απολύθηκαν από μονάδα της Ηπείρου όπου υπηρετούσαν τη θητεία τους".
Δικαστικές αρχές, Υπουργείο Άμυνας, Γενικό Επιτελείο Στρατού με μπόλικη δόση Υποκρισίας αντιμετωπίζουν το βίαιο γεγονός που προκάλεσαν, ενώ οι χαφιέδες της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκουν την ευκαιρία να νομιμοποιήσουν τη δράση τους.
Πίσω Υποκριτές.
Αυτός είναι ο Ελληνικός Στρατός που μας κάνει Αναλώσιμους και Δολοφόνους για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο ενεργειακών και εμπορικών ροών σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο, για τα πετρέλαια του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, της ENERGEAN OIL and GAS, της MOBIL, TOTAL, ENI!
Αλήθεια, την στιγμή που κοιτάς και αηδιάζεις με τους δύο στρατιώτες να πιάνουν και να πετούν στον γκρεμό το σκυλί, σκέφτεσαι ότι αυτός ο Στρατός έκανε -με τον ίδιο ακριβές τρόπο- 4000 επαναπροωθήσεις προσφύγων στο καθεστώς Ερντογάν!
Αυτός ο Ελληνικός Στρατός που ταϊζει σκουλήκια τους συναδέλφους φαντάρους, που κοιτά να μας εκμεταλλευτεί οικονομικά και εργασιακά, μας θέλει Αναλώσιμους, μας Κάνει κτήνη.
Φαντάροι, εργαζόμενοι, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου