Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Απειλές "Ελληναράδων" εναντίον του Κινήματος των φαντάρων

Φαίνεται ότι το κίνημα των φαντάρων ενοχλεί.
Ενοχλεί η συνέπεια της καθημερινής συνδικαλιστικής πάλης για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Η ανάπτυξη της συλλογικής πάλης των συναδέλφων, το να στέκεσαι με Υπερηφάνεια και Αξιοπρέπεια απέναντι στην Ιεραρχία, την Αυθαιρεσία της και την εθνικιστική προπαγάνδα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι γνωστοί-άγνωστοι Ελληναράδες θίχτηκαν γιατί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στάθηκε δίπλα στους συναδέλφους που δέχονται πιέσεις από την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για να Υποταχθούν στην Παράνομη μεθόδευση της Υποχρεωτικής Μετάθεσης στην Κύπρο.
Οι Ελληναράδες λοιπόν πήραν το όπλο τους (συγγνώμη, το πληκτρολόγιο τους) και μας απείλησαν:
"Τό κίνητρό σας είναι νά προκαλείτε ηττοπάθεια παιδιά; Ακόμη κι άν δέν στοχεύετε σαυτό, δέν σάς περνάει απ' τό μυαλό ότι προκαλείται πτώση ηθικού πού σημαίνει εσχάτη προδοσία. Άντε μπράβο κατεβάστε την αντεθνική -εμετική ανάρτηση σας, γιατί αλλιώς αύριο θά υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα..."
Αφορμή υπήρξαν οι καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων από το ΚΕΠΒ Θήβας
http://diktiospartakos.blogspot.gr
Να ένα απόσπασμα:
Όπως δηλώνουν σε επαφές τους με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δεν πρόκειται να αφήσουν τα παιδιά τους να γίνουν κρέας στα κανόνια για τα συμφέροντα των πετρελαιάδων.
Δεν μεγάλωσαν τα παιδιά τους με τόσους κόπους και θυσίες για να πάνε να σκοτωθούν για την EXXON-MOBIL, ENI, TOTAL, για τα κέρδη του Βαρδινογιάννη, του Λάτση και της Energean!

Στον ακροδεξιό δικηγοράκο απαντούμε, ότι απαντούμε στο κράτος, στην κυβέρνηση, στους γνωστούς-αγνώστους του βαθέος ελληνικού ολοκληρωτικού κράτους, που επιχειρούν να μας τρομοκρατήσουν και να μας υποχρεώσουν να υποχωρήσουμε:
Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ 
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Τους αφιερώνουμε το τραγούδι του αξέχαστου συναγωνιστή μας...

Σιγά μην κλάψω- Παύλος Φύσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου