Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

25η Μαρτίου: Προκλητικό μήνυμα πολέμου από τον ηγέτη των ακροδεξιών ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο που μας κρατά Ομήρους!

Ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος γιατί δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δεν έχει παραιτηθεί ακόμη;
Ο Πάνος Καμμένος με το μήνυμα του για την 25η Μαρτίου αποκαλύπτει ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελούν Απειλή για την Ειρήνη, είναι αυτοί που πραγματικά κρατούν ΟΜΗΡΟΥΣ τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία.
Ο Πάνος Καμμένος προτιμά να κάνει προκλητικές εθνικιστικές δηλώσεις για να συγκαλύψει τον κοινωνικό πόλεμο που διεξάγει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζοντας το σύνολο της Μνημονιακής-αστικής πολιτικής που μας κάνει δούλους των επενδυτών και επιχειρηματιών, ξεπουλά την κοινωνική περιουσία, αρπάζει τα σπίτια του λαού.
Ο Πάνος Καμμένος δεν παραιτείται αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του για την συνεχιζόμενη σύλληψη των δύο στρατιωτικών αν και επίσημα έχει παραδεχτεί ότι εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία σύλληψης προσφύγων στο πλαίσιο των απάνθρωπων αντιμεταναστευτικών συμφωνιών Ελλάδας-ΕΕ-Τουρκίας.
Ο Πάνος Καμμένος, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το καθεστώς Ερντογάν κρατούν ΟΜΗΡΟΥΣ τους λαούς σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο, για τους ανταγωνισμούς τους σχετικά με τις ΑΟΖ-ενεργειακά κοιτάσματα-έλεγχο ενεργειακών και εμπορικών ροών σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο και ετοιμάζονται να μας θυσιάσουν για τα πετρέλαια του Τούρκου/Έλληνα  Λάτση, του Βαρδινογιάννη, της ENERGEAN OIL and GAS, της MOBIL, TOTAL, ENI!
  Τη θολή και ακαθόριστη εικόνα κρατικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο (χωρικά ύδατα, εύρος εναέριου χώρου, FIR, υφαλοκρηπίδα, ρόλος Καστελόριζου στον καθορισμό ΑΟΖ και στον έλεγχο-εκμετάλλευση   κοιτασμάτων κλπ),  χρωματίζουν πλέον οι διεκδικήσεις του Τουρκικού κράτους που μιλά για «επικαιροποίηση» της συνθήκης της Λωζάνης στα ανατολικά του σύνορα και το Αιγαίο, αλλά και οι επιθετικές δηλώσεις των Ελλήνων πολιτειακών παραγόντων που διαμέσου των δηλώσεων τους περί ανυποχώρητης υπεράσπισης των «εθνικών δικαίων» προβάλλουν του επιθετικούς-επεκτατικούς τους στόχους, θεωρώντας ως δεδομένα τις διεκδικήσεις του δικού του αστικού κρατικού σχηματισμού!
Αυτοί οι Πολεμικοί τυχοδιωκτισμοί, αυτά τα συμφέροντα κρατούν ΟΜΗΡΟΥΣ τους εργαζόμενους και την νεολαία: θέλουν να αγοράσουν όπλα αξίας 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, να Προσλάβουν 4000 Μισθοφόρους Στρατιώτες, να Αυξήσουν τη στρατιωτική θητεία στους 12-18 μήνες και να υπηρετείς όλη την θητεία στα σύνορα, να σε εκμεταλλευτούν εργασιακά ως φαντάρο όσο το δυνατόν περισσότερο και να σε έχουν ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ μαζί με τους κατοίκους της Παραμεθορίου στα πρώτα λεπτά της Διακρατικής πολεμικής Αναμέτρησης.  
Λέει στο μήνυμα του ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων: "γιατί αποτελείτε την εγγύηση της ειρήνης στην ευαίσθητη γεωπολιτικά περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων".
Αλήθεια ποια ειρήνη διασφαλίζει η Πολυεθνική Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ, προετοιμασία ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων σε Βαλκάνια, Μέση Ανατολή και Αφρική;
Ποια ειρήνη εξασφαλίζει η εγκατάσταση των αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών MQ-1 και MQ-9 με τις τεράστιες επιχειρησιακές δολοφονικές δυνατότητες στην Λάρισα (110 ΠΜ);

Οι εθνικιστικές δηλώσεις τους επιχειρούν να συγκαλύψουν ότι ο Ελληνικός Στρατός είναι ταυτισμένος με το ΝΑΤΟ, ότι είναι επιλογή της άρχουσας τάξης να συμμετάσχει πρωταγωνιστικά στην επιβολή των δογμάτων Πολέμου/Καταστολής σε Βαλκάνια-Ανατολική Μεσόγειο-Αφρική-Μέση Ανατολή. 
Αναλαμβάνοντας ρόλο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ επιχειρεί να αναβαθμίσει το ρόλο της και να ικανοποιήσει τα συμφέροντα των πιο δυναμικών τμημάτων της: εφοπλιστές, κατασκευαστές,  επιχειρηματίες του τομέα ενέργειας και πολεμικής βιομηχανίας!
Στο πλαίσιο αυτό οι ελληνικές στρατιωτικές βάσεις γίνονται συμμέτοχες-συνένοχες στο Ιμπεριαλιστικό Έγκλημα. 
Και δεν είναι μόνο η βάση της Σούδας: πλέον μιλάμε για το Καστέλι, την Κάρπαθο, την Σύρο, την Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα, την Ανδραβίδα, τον Άραξο, το Άκτιο....
Αποκαλύπτεται ότι επιδιώκουν τη μεταφορά των πυρηνικών όπλων από το Ιντσιρλίκ της Τουρκίας!

Νομίζουμε ότι γίνεται κατανοητός από όλους ο πολεμικός τυχοδιωκτισμός της κυβέρνησης, άμεση συνέπεια και συνέχεια της ακραίας αντεργατικής επίθεσης και της στυγνής κρατικής καταστολής του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

Τα αιτήματα για μπλοκάρισμα των πολεμικών εξοπλισμών, κλείσιμο των βάσεων του ολέθρου, εξόδου της χώρας από ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε. και άμεσης επιστροφής των ελληνικών εκστρατευτικών στρατευμάτων που δρουν στο εξωτερικό, αποκτούν νέα ποιότητα.

Και πρέπει να τεθούν με αποφασιστικότητα από το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα.
Με Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων.
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε.
Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Απαιτείται επομένως ένα νέο εργατικό Διεθνιστικό Αντικαπιταλιστικό κίνημα ενάντια στην Αστική Παραγωγική Ανασυγκρότηση που θέλει Δούλο τον κόσμο της εργασίας, ενάντια στους ¨εθνικού στόχους και την εθνική ενότητα¨ που απαιτεί η αστική τάξη για να μας μετατρέψει σε Κρέας στα Κανόνια της, Αναλώσιμους της Κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου.
Δεν προετοιμαζόμαστε για να Δολοφονηθούμε μεταξύ μας εργάτες και νεολαία για επιχειρηματικά, κρατικά και Ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Αγωνιζόμαστε για την Ανατροπή της Καπιταλιστικής Κυριαρχίας, για την Κοινωνική Απελευθέρωση.  

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου