Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων ΒΑΡΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ στον Ψεύτη Ακροδεξιό Φαήλο Κρανηδιώτη


Συνάντηση με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και ενημέρωση από τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων είχε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης. 
Σε δήλωσή του επεσήμανε έκανε λόγο για την ανάγκη πραγματικής εθνικής ομοψυχίας σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα ελληνοτουρκικά.
Ασφαλώς η συνάντηση Καμμένου-Κρανιδιώτη πυροδοτεί εκ νέου την υπόθεση της δημιουργίας νέου κομματικού σχηματισμού στα δεξιά της ΝΔ. 
Αυτά γράφει η αρθρογραφία αποδεικνύοντας τι είναι ο Ελληνικός Στρατός, τι πραγματικά είναι η "εθνική ομοψυχία".
Εθνική Ομοψυχία είναι τα βρώμικα πολεμικά παιχνίδια για τις ΑΟΖ και τα Πετρέλαια του Βαρδινογιάννη και του Λάτση, των MOBIL=ENI-TITAL...
Εθνική Ομοψυχία είναι να σκοτώνονται οι εργαζόμενοι και η νεολαία για τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, του Κόκκαλη, του Μαρινάκη, του Μυτιληναίου...
Ο Ελληνικός Στρατός είναι η Πασαρέλα, το ΝΤΕΚΟΡ για να ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ.
Ο Ελληνικός Στρατός χρησιμοποιείται όχι μόνο για τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της Χρυσής Αυγής των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΝΑΖΙ στη μέση συνείδηση, αλλά και για την καθιέρωση του νέου Ακροδεξιού σχηματισμού: Φραγκούλης Φράγκος, Στρατηγοί της "καλής Χρυσής Αυγής¨, ΛΑΟΣ, ΑΝΕΛ, Κρανηδιώτης..., εθνικιστές ταυτισμένοι με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ και ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ στην ΕΠΙΒΟΛΗ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!
Ποιος είναι ο Φαήλος Κρανηδιώτης που επισκέπτεται το Πεντάγωνο, ενημερώνεται από τους Αρχηγούς των Επιτελείων που στέκονται Υπάκουα "και λένε το μάθημα τους", για να κάνει βαρυσήμαντες δηλώσεις;
Ηγέτης ενός ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΙΠΟΤΕ της Νέας Δεξιάς, που συναντήθηκε με τον αρχηγό των Ακροδεξιών-εθνικιστών ΑΝΕΛ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
Με τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων να τους Βαρούν Προσοχή.
Γλάστρες, Μαϊντανοί, ανθρωπάκια με μεγάλες στολές...
ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ.
Γιατί οι Αρχηγοί έπαιξαν αυτό τον ρόλο;
Γιατί ΒΑΡΕΣΑΝ ΠΡΟΣΟΧΗ στο Ακροδεξιό με τις χυδαίες απόψεις που λέει ΨΕΜΑΤΑ;
Αλήθεια, ξέχασαν οι Αρχηγοί τα ΨΕΜΑΤΑ του Κρανηδιώτη για τα δραματικά γεγονότα στον Έβρο;
Αναρωτιόταν ο Καρβουνόπουλος του Καμμένου "που είναι το τζιπ" που κάποιοι διέδιδαν ΨΕΥΔΩΣ ότι βούτηξε ο Τουρκικός Στρατός μαζί με τους Έλληνες στρατιωτικούς στον Έβρο όταν τους έστησαν ενέδρα για να τους συλλάβουν;
Αλήθεια, γιατί δεν ρωτάει ο Καρβουνόπουλος τον Φαήλο Κρανηδιώτη "που είναι το τζιπ";
Σε ποια ενέδρα συνελήφθησαν οι Έλληνες στρατιωτικοί από τον Τουρκικό Στρατό που διαδίδεται ΨΕΥΔΩΣ από την Ακροδεξιά και τους σοβαροφανείς αναλυτές και απόστρατους στρατιωτικούς;
Εμείς Καταδικάζουμε το πολιτικό ΞΕΠΛΥΜΑ των ΝΑΖΙ από τον Ελληνικό Στρατό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την κυβερνητική πολιτική της αντεργατικής επίθεσης, του κρατικού αυταρχισμού και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών που έχει ανάγκη τους ΝΑΖΙ και τους Ακροδεξιούς.
Εμείς ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ κατά της "εθνικής ενότητας" που μας επιβάλλουν.
  Ο Ελληνοτουρκικός Ανταγωνισμός σημαίνει θάνατο, οδηγεί στον πολεμικό όλεθρο
Θεωρούμε ότι δεν έχουμε κανένα εθνικό συμφέρον, κανένα κοινό συμφέρον με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα αστικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τον κόσμο του πλούτου που εκπροσωπούν.
Είναι εχθροί μας.
Αυτοί κήρυξαν τον πόλεμο στον κόσμο της εργασίας, αυτοί μας κλέβουν την εργασία, την σύνταξη, το σπίτι και τους κόπους μιας ζωής, τα αγαθά της παιδείας-υγείας-πολιτισμού, αυτοί μας λεηλατούν το παρόν και το μέλλον.
Αυτοί μας σπρώχνουν να γίνουν Πραιτοριανοί τους, μισθοφόροι τους σε Στρατό και Αστυνομία, είτε Αναλώσιμοι φαντάροι στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.
Καθήκον μας η ανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού κινήματος, να διώξουμε τις βάσεις του θανάτου και όλους τους ιμπεριαλιστές από Βαλκάνια-Μέση Ανατολή-Αφρική.
Πρέπει τώρα να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ενός εργατικού διεθνιστικού αντικαπιταλιστικούς κινήματος ενάντια στην ταξική αστική πολιτική και την κυβέρνηση, στους πολέμους και στις επεμβάσεις, στο ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και την Ε.Ε. 
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ

  ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
  Πρέπει να Εμποδίσουμε τον Πόλεμο. 

Και εμπόδιο στο Πόλεμο είναι η αγωνιστική Απαίτηση του Κινήματος 
ΔΕ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, του Κόκκαλη...
Τα ενεργειακά σχέδια των ΗΠΑ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Μεγαλοϊδεατισμός, ο Νεοοθωμανισμός και ο Επεκτατισμός Ελληνικού-Τουρκικού κράτους, ο τυχοδιωκτισμός της Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής άρχουσας τάξης φέρνουν τον Πόλεμο.
Το Λέμε ξεκάθαρα:
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΟΖ και ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ  με το αίμα των λαών


ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου