Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Φαντάροι-Καμαριέρες...


Αυτοί που θέλουν φαντάρους Υπηρέτες στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις δημιουργούν τις ελλείψεις στις μονάδες απαιτώντας αύξηση του χρόνου θητείας!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το δημοσιογραφικό-στρατιωτικό κατεστημένο επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους προβαλλόμενους "εθνικούς κινδύνους" προκειμένου να επιβάλλουν αντιδραστικές αλλαγές:
  • τρομακτικοί εξοπλισμοί αξίας 6-8 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ
  • κατάταξη φαντάρων στην παραμεθόριο και αμετάθετο στα σύνορα
  • αύξηση της στρατιωτικής θητείας
Προπαγανδίζουν ότι η διάρκεια της Στρατιωτικής Θητείας είναι μικρή και υπάρχει έλλειψη φαντάρων στις μονάδες της παραμεθορίου.
ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ
Απαιτούν στις μονάδες της παραμεθορίου να υπάρχει Πολεμική επάνδρωση (95-100%) που δεν συναντάμε σε κανέναν άλλο στρατό παρά μόνο στον Ελληνικό.
Επίσης, οι ελλείψεις στην επάνδρωση της παραμεθορίου εντοπίζονται χρονικά το διάστημα Μαϊου-Σεπτέμβριο και αυτό γιατί γίνονται μεταθέσεις-αποσπάσεις χιλιάδων στρατεύσιμων-μόνιμων για τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Εκεί οι φαντάροι-ναύτες-σμηνίτες πέφτουν θύματα μεγάλης εργασιακής εκμετάλλευσης αφού υποχρεώνονται να μεταβληθούν σε ΥΠΗΡΕΤΕΣ των στρατιωτικών για να κάνουν οι τελευταίοι ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η στρατιωτική ηγεσία χρησιμοποιώντας τη ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ των φαντάρων καλύπτουν τις ανάγκες σε Πολιτικό Προσωπικό που θα έπρεπε να αμείβουν κανονικά, άρα και να αυξήσουν το κόστος συντήρησης των Στρατιωτικών Κατασκηνώσεων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ από το πρωί μέχρι το βράδυ κανάλια-ραδιόφωνα, ο Τράγκας-Χατζηνικολάου-Ευαγγελάτος κραυγάζουν για τους "εθνικούς κινδύνους", την ίδια περίοδο αδειάζουν μονάδες-πλοία.  
Μαζί με το καλοκαίρι έρχονται και οι αποσπάσεις στελεχών για θερινά θέρετρα! 
Και φέτος στα πλοία του Στόλου άρχισαν να φθάνουν αποσπάσεις στελεχών για το θέρετρο της Αγίας Μαρίνας!
Θυμίζουμε τις μας καταγγέλλουν οι φαντάροι από τα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα:

ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα: Σκίζουν στη δουλειά τους φαντάρους για να κάνουν δωρεάν διακοπές οι Αξιωματικοί!

Αυτό είναι το Μεγαλείο του Ελληνικού Στρατού...
Για το δωρεάν ΡΑΧΑΤΙ των Στρατιωτικών σκίζουν στη δουλειά τους στρατιώτες.
Τα ΠΡΟΝΟΜΙΑ των Στρατιωτικών πρέπει να διατηρηθούν και να επεκταθούν.
Το Ελληνικό κράτος τους έχει ανάγκη για να διεξάγει τον Πόλεμο κατά των Προσφύγων -και να δημιουργούν οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΕΙΣ τα παρατράγουδα στον Έβρο-, να είναι έτοιμοι να επιβάλλουν Μνημόνια-Ιδιωτικοποιήσεις-Αντεργατικά μέτρα, αλλά και να μας οδηγήσουν εμάς ως κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τα Πετρέλαια και τις ΑΟΖ τους.
Για να μπορεί λοιπόν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να παίξει τα βρώμικα αυτά πολεμικά παιχνίδια, για να μπορεί ο Π.Καμμένος να διεκδικεί τις ψήφους των στρατιωτικών για τα επικίνδυνα-εθνικιστικά-ακροδεξιά μορφώματα που ηγείται και προετοιμάζει...
Σχίζουν τους φαντάρους στη δουλειά.
Είναι η ΜΕΡΙΜΝΑ για το Προσωπικό που υποσχέθηκε ο ΑΓΕΣ Στεφανής.
Τους ρωτάμε ξανά: είναι ή δεν είναι η στρατιωτική θητεία ο Μηχανισμός εξασφάλισης Δούλων για τον Στρατό και το Κράτος;
Ας μας απαντήσει ο Π.Καμμένος και ο Φ.Κουβέλης που βρήκαν ευκαιρία να περάσουν τις αντιδραστικές επιλογές τους για τον Νέον τρόπο Κατάταξης, αυτοί που Απαιτούν Αύξηση της Θητείας και Στράτευση στα 18 των φτωχών Ανδρών και Γυναικών με πρόσχημα την έλλειψη φαντάρων στην παραμεθόριο, τι δουλειά έχουν οι συνάδελφοι φαντάροι να τους κάνουν τους ΥΠΗΡΕΤΕΣ στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ   
Στα ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα χάθηκε εντελώς η μπάλα. 
Μετά την επιστροφή από το γκρουπ του Πάσχα οι φαντάροι ενημερώθηκαν ότι θα έπρεπε να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες για τον συντονισμό του στρατοπέδου ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.
 Ξεκίνησαν εργασίες πολύωρες και κοπιαστικές, οι στρατιώτες ενημερώθηκαν πως δεν θα πάρουν κανένα υπηρεσιακό μέχρι τις 3/5 τουλάχιστον και η έξοδος θα είναι στις 7 το βράδυ ... 
Επίσης οι στρατιώτες του Λόχου διοικήσεως θα είναι για ακόμη μια φορά το μεγάλο θύμα των τεκταινομένων στα ΚΑΑΥ αφού ακόμα και παρά το γεγονός πως βγαίνουν λιγότερο θα αναγκαστούν να είναι εξοδούχοι τόσο αργά. 
Στη Λέσχη οι στρατιώτες από το βραδινό νούμερο, δηλαδή 11,30 με 7,30 το πρωί αντί να έχουν μια πληρέστατη ξεκούραση μόλις τελειώσουν την υπηρεσία θα πρέπει να επιστρέφουν για να βοηθήσουν στο στρατόπεδο και μετά να βοηθήσουν με όλους τους υπόλοιπους φαντάρους στον καθαρισμό ... 
Με φτυάρια, τσάπες , τσουγκράνες, σκούπες και ότι υπάρχει οι στρατιώτες του ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα λιώνουν την ίδια ώρα που τα στελέχη του στρατοπέδου είναι στον κόσμο τους. Όλη η δύναμη των φαντάρων είναι εξαντλημένη και θα είναι για το υπόλοιπο διάστημα ακόμα περισσότερο όσο κάποιοι δε φροντίζουν να βρουν λύση στο πρόβλημα τους. 
Αλλά για ποια άτομα μιλάμε εξάλλου; 
Γι αυτούς που στο λόχο έκοψαν τα υπηρεσιακά σε άτομα που μένουν σε νησιά των Επτανήσων και όχι μόνο... 
Εδώ να τονιστεί ότι η έξοδος δεν πραγματοποιείται ποτέ στις επτά μ.μ . 
Εκείνη περίπου την ώρα οι στρατιώτες αφήνουν τα φτυάρια και τις τσουγκράνες κάτω για να βγουν εξόδουχοι πολύ αργότερα. 



Η οργή των φαντάρων στα ΚΑΑΥ Αγ Ανδρέα είναι τεράστια!
Εμείς Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του ΑΓΕΣ Στεφανή.
Να πηγαίνει η υπηρεσία 1-1 με Εξόδους.
Η Διοίκηση της μονάδας να εξασφαλίσει τη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ των φαντάρων όπως και στο παρελθόν.
Κανένας Φαντάρος ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΑΥ
Να προσλάβουν τώρα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και να μην Αυξάνουν την Ανεργία με τη ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ των Φαντάρων.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου