Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Όργιο καταστολής από το ΓΕΣ: Τιμωρείται και τρίτος φαντάρος μέσα σε λίγες μόλις ημέρες και την συμμετοχή του σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο!

Ποινές και τραμπουκισμοί στους φαντάρους που συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις, τρομοκρατία και προσαγωγές στο Δίκτυο Σπάρτακος για να φιμωθούν οι στρατευμένοι. 
Αυτή είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και τα επιτελεία του ΓΕΣ. 
Λίγες μόλις μέρες μετά την τιμωρία του φαντάρου  που συμμετείχε στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη και λίγες εβδομάδες μετά την τιμωρία του συναδέλφου που συμμετείχε και αντιπολεμικό συλλαλητήριο, το ΓΕΣ ήρθε να τιμωρήσει και άλλον ένα «επικίνδυνο» - μη αναλώσιμο και ανυπότακτο φαντάρο που τόλμησε να συμμετάσχει στο αντιρατσιστικό συλλάλητήριο στις 18 Μαρτίου. 
Πρόκειται για τον αγωνιστή φαντάρο  Κώστα Μαμουνά. Ο συνάδελφος είναι φοιτητής στην Σχολή Ηλεκτρολόγων του ΤΕΙ Πάτρας, με συμβολή στους αγώνες του φοιτητικού κινήματος.

Η ομιλία του που δημοσιεύτηκε πρόσφατα κινητοποίησε όλον τον χαφιεδομηχανισμό του ΓΕΣ για να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο συνάδελφος. 
Ο συνάδελφος τίμησε την ταξική του θέση δηλώνοντας την Αλληλεγύη του στους μετανάστες, ενάντια στον εθνικισμό και τον μιλιταρισμό που καλλιεργεί η κυβέρνηση, το ΝΑΤΟ και οι φασίστες. 
Αμφισβήτησε την απάνθρωπη συμφωνία Ελληνικής-Τουρκικής κυβέρνησης-ΕΕ που είναι απαραίτητη για την διεξαγωγή των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων σε Μέση Ανατολή-Αφρική-Ασία, κατήγγειλε τα Στρατόπεδα Συγκέντρωση για τους Πρόσφυγες και την συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού στον γενικευμένο πόλεμο κατά των Μεταναστών.
Ενώ τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα αντιπολεμικό κίνημα για την ανατροπή της πολιτικής της πολεμικής προετοιμασίας, της συμμετοχής στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και της εξαθλίωσης. 
Αυτά τα αιτήματα ενόχλησαν το ΓΕΣ και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί αμφισβητούν την πολεμοκαπηλεία τους, τους επιθετικούς τους σχεδιασμούς σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο και ειδικά την εφαρμογή των Δογμάτων Πολέμου-Καταστολής που στρέφονται ενάντια στις "ασύμμετρες απειλές" και εν προκειμένω τους πρόσφυγες, τους εργαζόμενους.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το Υπουργείο Άμυνας και το Στρατιωτικό κατεστημένο επιλέγουν την καταστολή γιατί θεωρούν εμπόδιο το Κινήμα Μέσα και Έξω από τον Στρατό!
Για αυτό, παράλληλα, το Υπουργείο Άμυνας την «χαρίζει» στους φασίστες στρατιωτικούς όταν φωνάζουν εθνικιστικά συνθήματα στις Παρελάσεις. Κυβέρνηση και δικαστικό κατεστημένο αποφυλακίζουν τους ΝΑΖΙ και τους εντάσσουν ως φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ στους πολεμικούς και κατασταλτικούς σχεδιασμούς τους.

Επαναλαμβάνουμε ότι η νεολαία που υπηρετεί την θητεία της στον στρατό δεν υποτάσσεται. 
Δεν υπαναχωρεί μπροστά στην τρομοκρατία και τα δόγματα της πολεμοκαπηλείας. 

Καλούμε σε κλιμάκωση του αντιπολεμικού κινήματος παρά την τρομοκρατία και την καταστολή. 
Θα βρίσκουν μπροστά τους κάθε μέρα τον φαντάρο – πολίτη με στολή! 
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό και το Φασισμό. 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου