Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Εξόρμηση στο Πεντάγωνο και Προσαγωγή για το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Επιτελείς του Πενταγώνου και τους Υπουργούς Άμυνας Πάνο Καμμένο και Φώτη Κουβέλη.
Το πρωί της Δευτέρας 07/05/2018, μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ βρέθηκαν έξω από το Υπουργείο Άμυνας για να ενημερώσουν και να καταγγείλουν την ΦΥΛΑΚΙΣΗ φαντάρου γιατί συμμετείχε στην Πρωτομαγιάτικη Εργατική Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.
Όπως ήταν αναμενόμενο η δράση αυτή προκάλεσε τον αιφνιδιασμό της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας που αφενός θέλει να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους φαντάρους ώστε να μην συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις του κόσμου της εργασίας και να τους τρομοκρατήσει εξασφαλίζοντας την υποταγή τους στα πολεμοκάπηλα σχέδια τους σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Αφετέρου, προκάλεσε την οργή των Επιτελών γιατί θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, να αποκρύψουν την κατασταλτική τους πολιτικής, που με ιδιαίτερο αυταρχικό τρόπο ασκούν όλα αυτά τα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εντός και εκτός των στρατιωτικών μονάδων. Με τα Στεγανά τους θέλουν να κρίψουν τα ατυχήματα και τις αυτοκτονίες που αυξάνονται, την τρομερή ένταση της οικονομικής και εργασιακής εκμετάλλευσης των φαντάρων.
Τέλος, τσαλακώθηκε η πολιτική του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και συνολικά της κυβέρνησης που θέλουν να δημιουργήσουν ένα άβατο για το Πεντάγωνο, να αφήσουν μακρυά των χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων από την κριτική των εργαζομένων, σε μια εποχή πολεμοκαπηλείας, έντασης της συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων σε βρώμικους πολέμους και εκτίναξης των πολεμικών εξοπλισμών.
Ήταν λοιπόν έκδηλη η ταραχή τους από την πρώτη στιγμή καθώς είδαν μπροστά τους τον "Εσωτερικό εχθρό".
Τι τα στρατιωτικά ΜΑΤ κινητοποίησαν...
Τι Υπολοχαγό της Στρατονομίας έστειλαν στην στάση του ΜΕΤΡΟ για να "κόβει φάτσες" ποιοι παίρνουν προκήρυξη!
Μιλάμε σαν να επανέλαβαν την "ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ" με τον Υπολογαχό της Στρατονομίας στο ρόλο του ΧΑΦΙΕ!
Ο Λοχαγός Υπεύθυνος Ασφαλείας να διατάζει τον Υπαξιωματικό στην πύλη να μας απειλεί ότι θα φέρει την Αστυνομία.
Τελικά κουβάλησαν υπέρογκες αστυνομικές δυνάμεις και ολόκληρο Διευθυντή.
Για να μας πουν ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το μοίρασμα προκήρυξης έξω από το Υπουργείο Άμυνας.
Για να μας πουν ότι είμαστε ΥΠΟΠΤΟΙ για την Ασφάλεια του Πενταγώνου.
Αστειότητες...
Στην συνέχεια κατέγραψαν τα στοιχεία μας και προχώρησαν στην Προσαγωγή μέλους της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στο Αστυνομικό Τμήμα του Ψυχικού για εξακρίβωση στοιχείων.
Εμείς καταγγέλλουμε την επίδειξη αυτή κρατικού αυταρχισμού συνέχεια της απόπειρας τρομοκράτησης όλων των συνιστωσών του κινήματος του κόσμου της εργασίας.
Φυσικά, είναι γελασμένη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος αν πιστεύουν ότι έτσι θα σταματήσουν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Εμείς σύντομα θα Ανανεώσουμε το ραντεβού μαζί τους.
Κυρίως όμως θα μας βρίσκουν μπροστά τους μέσα στον Στρατό, με την καθημερινή πάλη για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Απάντηση μας το Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό και το Φασισμό.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου