Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Γιατί η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει το κράτος του Ισραήλ;

Μήπως αλήθεια υπάρχει μια μαύρη συνέχεια μεταξύ του Τραμπ και του Νετανιάχου, της ελληνικής κυβέρνησης των Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά και του Ελληνικού Στρατού, του Φαήλου Κρανηδιώτη και της Λεπέν; 
Διαβάζουμε: 
«Η Χαμάς, ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση και ψυχοπαίδι του Ερντογάν, με ασπίδα γυναικόπαιδα, προσπάθησε να καταλύσει τα σύνορα του Ισραήλ. Η ευθύνη για τα θύματα ανήκει στην ηγεσία της Χαμάς που διακηρύσσει πως «θα περάσουμε και θα ξεριζώσουμε τις καρδιές των Εβραίων». Η Νέα Δεξιά επαναλαμβάνει την θέση της πως πρέπει να μεταφερθεί και η ελληνική Πρεσβεία στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ και πως πρέπει να εμβαθύνουμε τις σχέσεις συμμαχίας και συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας, καθώς αυτό επιβάλλουν τα κοινά μας εθνικά συμφέροντα».
Η δήλωση ανήκει στον κύριο Φαήλο Κρανιδιώτη, πρόεδρο του κόμματος «Νέα Δεξιά».
Τα επιχειρήματα που επιχειρούν πίσω από την προβολή του εχθρού Ερντογάν να κρύψουν τις πιο αιματοβαμμένες και ταυτόχρονα χρυσοφόρες επιλογές της αστικής τάξης της χώρας μας τα βρίσκουμε και στην δήλωση του ΥΠΕΞ Κοτζιά για την σφαγή στην Παλαιστίνη:
" Το Ισραήλ οφείλει να σεβαστεί το δικαίωμα ειρηνικής διαμαρτυρίας και να αποφεύγει τη χρήση δυσανάλογης βίας. Από πλευράς τους, η Χαμάς και όσοι οργανώνουν τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στη Λωρίδα της Γάζας, οφείλουν να διασφαλίζουν τον ειρηνικό χαρακτήρα των διαδηλώσεων αυτών". 

Και γιατί ο ελληνικός αστικός κόσμος παίρνει αυτή τη θέση;
Είναι η Υποτέλεια των Αχυρανθρώπων των Αθηνών, όπως γράφει ο Μηλάκας στο ΠΟΝΤΙΚΙ;

Όταν επισημαίνει στο κείμενο του "Γάζα: Οι αχυράνθρωποι των Αθηνών (και η κουλτούρα της υποτέλειας):

Η κατάπτυστη ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ για τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στην Παλαιστίνη αλλά και η σιωπή της Νέας Δημοκρατίας περιγράφουν επ ακριβώς και υπογραμμίζουν τους δεσμούς υποτέλειας της ελληνικής πολιτικής τάξης με τα αφεντικά τους στην Ουάσιγκτον. http://www.topontiki.gr"


ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ-ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Το ελληνικό κράτος, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Τσίπρας-Καμμένος-Κοτζιάς που εκπροσωπούν τα συμφέροντα του Λάτση, του Βαρδινογιάννη και της Energean oil-gas..., εξίσου κυνικά δηλώνουν γιατί στηρίζουν το κράτος του Ισραήλ.

Για τα Πετρέλαια, για το Φυσικό Αέριο...

Γιατί, για μια ακόμη φορά τα κέρδη τους βάφονται στο αίμα των λαών!

Την ώρα λοιπόν που το Ισραηλινό κράτος ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ 59 Παλαιστίνιους γινόταν Σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για τον αγωγό East ​Med. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξέταση σχεδίου διακυβερνητικής συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού. 

Διαβάζουμε:
"Με συμμετοχή εκπροσώπων της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Κύπρου, του Ισραήλ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (σε ρόλο παρατηρητή) πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επίσημη συνάντηση της ομάδας εργασίας για την κατασκευή του αγωγού East Med, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΝ.  Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξέταση σχεδίου διακυβερνητικής συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ενθαρρυντικό, καθώς συζητήθηκαν διεξοδικά όλες οι πτυχές του θέματος, σε κλίμα συναίνεσης, αναφέρει η ανακοίνωση. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία και να υπογραφεί η διακυβερνητική συμφωνία το συντομότερο, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση της ομάδας εργασίας, στις 4-5 Ιουλίου".

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ "ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ": κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αντιπολίτευση, βιομήχανοι και καναλάρχες, οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και ο Φαήλος Κρανηδιώτης, οι Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και ο Στρατός με την Εκκλησία 

Αριστερά η Μαρίν Λεπέν του Εθνικού Μετώπου και δεξιά ο κύριος Φαήλος Κρανιδιώτης της «Νέας Δεξιάς». 
Η φωτογραφία είναι από το μάζεμα που διοργανώθηκε στη Νίκαια της Γαλλίας από το Εθνικό Μέτωπο, όπου βρέθηκαν την Πρωτομαγιά στη «Γιορτή των Εθνών» ακροδεξιοί και καμουφλαρισμένοι φασίστες της Ευρώπης. Πρόκειται για αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε εκδοχές μιας…  «σοβαρότερης Χρυσής Αυγής».

Οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων ΒΑΡΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ στον Ψεύτη Ακροδεξιό Φαήλο Κρανηδιώτη


Συνάντηση με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και ενημέρωση από τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων είχε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης. 
Σε δήλωσή του επεσήμανε έκανε λόγο για την ανάγκη πραγματικής εθνικής ομοψυχίας σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα ελληνοτουρκικά.
Ασφαλώς η συνάντηση Καμμένου-Κρανιδιώτη πυροδοτεί εκ νέου την υπόθεση της δημιουργίας νέου κομματικού σχηματισμού στα δεξιά της ΝΔ. 
Αυτά γράφει η αρθρογραφία αποδεικνύοντας τι είναι ο Ελληνικός Στρατός, τι πραγματικά είναι η"εθνική ομοψυχία".
Εθνική Ομοψυχία είναι τα βρώμικα πολεμικά παιχνίδια για τις ΑΟΖ και τα Πετρέλαια του Βαρδινογιάννη και του Λάτση, των MOBIL=ENI-TITAL...
Εθνική Ομοψυχία είναι να σκοτώνονται οι εργαζόμενοι και η νεολαία για τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, του Κόκκαλη, του Μαρινάκη, του Μυτιληναίου...
Ο Ελληνικός Στρατός είναι η Πασαρέλα, το ΝΤΕΚΟΡ για να ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ.
Ο Ελληνικός Στρατός χρησιμοποιείται όχι μόνο για τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της Χρυσής Αυγής των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΝΑΖΙ στη μέση συνείδηση, αλλά και για την καθιέρωση του νέου Ακροδεξιού σχηματισμού: Φραγκούλης Φράγκος, Στρατηγοί της "καλής Χρυσής Αυγής¨, ΛΑΟΣ, ΑΝΕΛ, Κρανηδιώτης..., εθνικιστές ταυτισμένοι με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ και ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ στην ΕΠΙΒΟΛΗ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!
Ποιος είναι ο Φαήλος Κρανηδιώτης που επισκέπτεται το Πεντάγωνο, ενημερώνεται από τους Αρχηγούς των Επιτελείων που στέκονται Υπάκουα "και λένε το μάθημα τους", για να κάνει βαρυσήμαντες δηλώσεις;
Ηγέτης ενός ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΙΠΟΤΕ της Νέας Δεξιάς, που συναντήθηκε με τον αρχηγό των Ακροδεξιών-εθνικιστών ΑΝΕΛ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
Με τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων να τους Βαρούν Προσοχή.
Γλάστρες, Μαϊντανοί, ανθρωπάκια με μεγάλες στολές...
ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ.
Γιατί οι Αρχηγοί έπαιξαν αυτό τον ρόλο;
Γιατί ΒΑΡΕΣΑΝ ΠΡΟΣΟΧΗ στο Ακροδεξιό με τις χυδαίες απόψεις που λέει ΨΕΜΑΤΑ;
Αλήθεια, ξέχασαν οι Αρχηγοί τα ΨΕΜΑΤΑ του Κρανηδιώτη για τα δραματικά γεγονότα στον Έβρο;
Αναρωτιόταν ο Καρβουνόπουλος του Καμμένου "που είναι το τζιπ" που κάποιοι διέδιδαν ΨΕΥΔΩΣ ότι βούτηξε ο Τουρκικός Στρατός μαζί με τους Έλληνες στρατιωτικούς στον Έβρο όταν τους έστησαν ενέδρα για να τους συλλάβουν;
Αλήθεια, γιατί δεν ρωτάει ο Καρβουνόπουλος τον Φαήλο Κρανηδιώτη "που είναι το τζιπ";
Σε ποια ενέδρα συνελήφθησαν οι Έλληνες στρατιωτικοί από τον Τουρκικό Στρατό που διαδίδεται ΨΕΥΔΩΣ από την Ακροδεξιά και τους σοβαροφανείς αναλυτές και απόστρατους στρατιωτικούς;
Εμείς Καταδικάζουμε το πολιτικό ΞΕΠΛΥΜΑ των ΝΑΖΙ από τον Ελληνικό Στρατό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την κυβερνητική πολιτική της αντεργατικής επίθεσης, του κρατικού αυταρχισμού και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών που έχει ανάγκη τους ΝΑΖΙ και τους Ακροδεξιούς.
Εμείς ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ κατά της "εθνικής ενότητας" που μας επιβάλλουν.
  Ο Ελληνοτουρκικός Ανταγωνισμός σημαίνει θάνατο, οδηγεί στον πολεμικό όλεθρο
Θεωρούμε ότι δεν έχουμε κανένα εθνικό συμφέρον, κανένα κοινό συμφέρον με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα αστικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τον κόσμο του πλούτου που εκπροσωπούν.
Είναι εχθροί μας.
Αυτοί κήρυξαν τον πόλεμο στον κόσμο της εργασίας, αυτοί μας κλέβουν την εργασία, την σύνταξη, το σπίτι και τους κόπους μιας ζωής, τα αγαθά της παιδείας-υγείας-πολιτισμού, αυτοί μας λεηλατούν το παρόν και το μέλλον.
Αυτοί μας σπρώχνουν να γίνουν Πραιτοριανοί τους, μισθοφόροι τους σε Στρατό και Αστυνομία, είτε Αναλώσιμοι φαντάροι στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.
Καθήκον μας η ανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού κινήματος, να διώξουμε τις βάσεις του θανάτου και όλους τους ιμπεριαλιστές από Βαλκάνια-Μέση Ανατολή-Αφρική.
Πρέπει τώρα να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ενός εργατικού διεθνιστικού αντικαπιταλιστικούς κινήματος ενάντια στην ταξική αστική πολιτική και την κυβέρνηση, στους πολέμους και στις επεμβάσεις, στο ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και την Ε.Ε. 
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ

  ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
  Πρέπει να Εμποδίσουμε τον Πόλεμο. 

Και εμπόδιο στο Πόλεμο είναι η αγωνιστική Απαίτηση του Κινήματος 
ΔΕ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ
ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, του Κόκκαλη...
Τα ενεργειακά σχέδια των ΗΠΑ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Μεγαλοϊδεατισμός, ο Νεοοθωμανισμός και ο Επεκτατισμός Ελληνικού-Τουρκικού κράτους, ο τυχοδιωκτισμός της Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής άρχουσας τάξης φέρνουν τον Πόλεμο.
Το Λέμε ξεκάθαρα:
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΟΖ και ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ  με το αίμα των λαών
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου