Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Απόφαση ΠΡΟΚΛΗΣΗ: αύξησαν κατά 50% την αμοιβή των Στρατιωτικών για Αποστολές εκτός συνόρων

Μας φορτώνουν Μνημόνια...
Αυξάνουν τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν, κλέβουν τα σπίτια με τους πλειστηριασμούς, πετσοκόβουν μισθούς-συντάξεις, καταργούν τις κοινωνικές δαπάνες...
Αλλά είναι αποφασισμένοι να δώσουν 8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ για πολεμικούς εξοπλισμούς.
Χθες, τα μιλιταριστικά σαιτ διέδωσαν την είδηση ότι αυξάνουν κατά 50% την αμοιβή των Στρατιωτικών που συμμετέχουν στις αποστολές εκτός συνόρων.
Μάλιστα, έχουν το θράσος να τις ονομάζουν "Ειρηνευτικές Αποστολές"!
Δίνουν 50% αύξηση σε όσους συμμετέχουν στις αποστολές στη Βοσνία και το Κόσοβο για να επιβάλλουν τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των ΗΠΑ, γιατί έτσι εξυπηρετούνται οι σχεδιασμοί του ελληνικού κράτους που θεωρεί τα Βαλκάνια Ζωτικό του Χώρο!  
Δίνουν 50% αύξηση σε όσους συμμετέχουν στις αποστολές των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού στο Εμπάργκο στο Λίβανο, ώστε να μπορεί η σύμμαχος τους το Ισραηλινό κράτος θα Δολοφονεί τους λαούς της Μέσης Ανατολής και να επιβάλλει τα συμφέροντα του.  
Για να εκμεταλλεύονται μαζί με την ελληνικών συμφερόντων ενεργειακή εταιρεία ENERGEAN τα αντίστοιχα κοιτάσματα στα χωρικά ύδατα της Κατεχόμενης και Αποκλεισμένης Γάζας, που έχουν αρπάξει ως σύγχρονες πειρατές.


Θέλεις να πας σε ειρηνευτική αποστολή δες τι χρήματα παραπάνω θα πάρεις


Καθορισμός ποσοστού προσαύξησης της προβλεπόμενης αποζημίωσης εξωτερικού του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που μεταβαίνει για υπηρεσία στο πλαίσιο της ειρηνευτικής αποστολής στο Λίβανο.

Καθορίζουμε το ποσοστό προσαύξησης της προβλεπόμενης αποζημίωσης εξωτερικού του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που μεταβαίνει για υπηρεσία στο πλαίσιο της ειρηνευτικής αποστολής στο Λίβανο σε πενήντα επί τοις εκατό (50%)

Καθορισμός ποσοστού προσαύξησης της προβλεπόμενης αποζημίωσης εξωτερικού του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που μεταβαίνει για υπηρεσία στο πλαίσιο των ειρηνευτικών επιχειρήσεων στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και την περιοχή του Κοσσόβου.

Καθορίζουμε το ποσοστό προσαύξησης της προβλεπόμενης αποζημίωσης εξωτερικού του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που μεταβαίνει για υπηρεσία στο πλαίσιο των ειρηνευτικών επιχειρήσεων στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την περιοχή του Κοσσόβου σε πενήντα επί τοις εκατό (50%).


Εμείς ως φαντάροι δηλώνουμε ότι δεν έχουμε τίποτε κοινό με αυτούς τους Στρατιωτικούς που εξαγοράζονται και αναλαμβάνουν ρόλο Μισθοφόρου για τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των κατασκευαστών, των μεταλλευτικών και ενεργειακών εταιρειών.
Στέκουμε απέναντι σε αυτούς τους πολεμικούς σχεδιασμούς που ταυτόχρονα μετατρέπουν τον ελληνικό στρατό σε ΚΑΤΟΧΙΚΗ Δύναμη.
Απαιτούμε την έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Κανένας στρατιώτης, κανένα αεροσκάφος, κανένα πλοίο έξω από τα σύνορα.
Δεν θα σκοτώσουμε Εμείς, Δεν θα σκοτωθούμε για τα συμφέροντα τους.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για τα συμφέροντα ελληνικής ολιγαρχίας, ΝΑΤΟ-ΕΕ.
   

Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου