Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Μονάδες με τεράστια Εμπλοκή και μια Αυτοκτονία φαντάρου προάγγελος δραματικών καταστάσεων!

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα : σημερινή αυτοκτονία συναδέλφου στη Ρω, τον απελπισμένο συνάδελφο στην ΜΑΛ που άνοιξε πυρ καθώς έφτασε στα όρια του, δημοσιοποιούμε τις καταγγελίες που φτάνουν τις τελευταίες μέρες και ώρες στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων και αφορούν την πίεση που δέχονται οι φαντάροι σε πολλές μονάδες της Ελλάδας όπου υπάρχει εμπλοκή και συνεχόμενες υπηρεσίες που ξεπερνούν τα νόμιμα όρια και βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές μας. 
Συγκεκριμένα καταγγέλλουμε εμπλοκή :



Από το Πάσχα, στο 88 ΤΜΘ στην Λήμνο, σε πολλές από τις μονάδες της 3ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Έβρου τις 20 πρώτες μέρες του Ιούνη, στο 96 ΤΥΠΕΘ στην Χίο τις τελευταίες 10 μέρες που δεν έχει υπάρξει έξοδος και εδώ και αρκετούς μήνες στο ΤΥΠΕΘ - 95 Τάγμα Υποστήριξης Εθνοφυλακής στην Αρχίπολη της Ρόδου.

Οι μονάδες αυτές δεν είναι όλες οι μονάδες που συμβαίνει εμπλοκή.
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους σε όποια μονάδα και αν υπηρετούν οποία και αν είναι η δικαιολογία της διοίκησης και τα καλοπιάσματα να βγουν παραπονούμενοι να δικαιωθούν και να καταγγείλουν δημόσια τα όσα γίνονται στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων.
Η καταγγελία και δημοσιοποίηση των γεγονότων τους πονάει πάρα πολύ. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές!
Έχουμε γίνει μάρτυρες Διοικητές να εκλιπαρούν να μην γίνονται καταγγελίες, ενώ κάποιες φορές τους απειλούν με Στρατονομίες και Ηλεκτρονική Παρακολούθηση.
Το ΓΕΣ γνωρίζει όλες αυτές τις καταστάσεις στις μονάδες και καλύπτει τους διοικητές είτε αυτοί είναι ακροδεξιοί, είτε καριερίστες, είτε αδιάφοροι!
Η αλήθεια όμως δεν μπορεί να κρυφτεί: το ΓΕΣ φοβάται και επειδή παρανομεί, δεν μπορεί να βοηθήσει τους φαντάρους πραγματικά - το έτος μέριμνας προσωπικού είναι ανύπαρκτο!
Η τηλεφωνική γραμμή στήριξης οπλιτών Στημένη! 

Λένε ότι εμπλοκή υπάρχει γιατί δεν υπάρχει προσωπικό!
Αλήθεια όμως, ποιος στέλνει τους φαντάρους έξω από τα σύνορα στην Κύπρο;
Ποιος γεμίζει με βύσματα τις μονάδες των μεγάλων πόλεων;
Ποιος δημιουργεί τα κενά στην παραμεθόριο;
Ποιος προκαλεί την εμπλοκή;
ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ;
Ποιος αν όχι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου