Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Συναγερμός στο Πεντάγωνο! Οι Κοριοί ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ το οχυρό του Καμμένου!


ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουμε δεν αφορούν την άθλια κατάσταση σε φυλάκιο κάποιας βραχονησίδας. 

ΟΧΙ. 

Πρόκειται για τις συνθήκες που βιώνουν οι φαντάροι στο Πεντάγωνο, στην καρδιά της Αθήνας. 

Τώρα, αν εκεί συμβαίνουν αυτά, εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς τι γίνεται στην Παραμεθόριο! Είναι τα χακί ΜΑΤ του Πενταγώνου που συγκρότησε η Ακροδεξιά ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για να εφαρμόσουν τα δόγματα Πολέμου/Καταστολής.

Αυτοί που ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΙ να σταθούν εχθρικά και απέναντι σε κάθε εργατική και νεολαιίστικη κινητοποίηση στο Υπουργείο Άμυνας.  
Αυτοί, οι ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ του Καμμένου και Κουβέλη όχι μόνο αντιμετωπίζονται ως ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ αλλά ζουν μέσα στη βρώμα και την περιφρόνηση.
Το κορμί τους και οι στολές τους αποτελούν ένα μοναδικό Εκτροφείο Κοριών.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Όλοι μας είμαστε αγανακτισμένοι με την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο Πεντάγωνο.
Θα σας αναφέρουμε κάποια παραδείγματα.


Η υπηρεσία μας είναι στην πύλη μπροστά, να φυλάμε την πύλη. 
Σε αυτήν την υπηρεσία είμαστε ντυμένοι με στολές που φοράνε οι αστυνομικοί-ΜΑΤ, αλλά με την διαφορά ότι οι δικές μας δεν πλένονται ποτέ και δεν καθαρίζονται ποτέ. 
Βρωμούν και έχουν κοριούς πάνω τους. 
Δεν μας αφήνουν να φύγουμε από τον χώρο της πύλης γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να βαρέσει συναγερμός και άμα δεν είσαι εκεί σου βάζουν ποινή. 
Αυτό έχει ως συνέπεια να μην μπορείς να κάνεις τις ανάγκες σου με την ησυχία σου. 
Για κατούρημα πρέπει να παίρνεις την άδεια από τον ανώτερο σου, για φαγητό σου δίνουν 15 λεπτά και έχουμε καταλήξει να τρώμε σαν τα ζώα για να μην γίνει κάτι στην υπηρεσία. 
Επίσης οι στολές τώρα με την ζέστη καίνε και είμαστε ιδρωμένοι όλη την ημέρα, με αποτέλεσμα να βρωμάμε και να μην μπορούμε να κάνουμε μπάνιο γιατί δεν μας αφήνουν καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας να φύγουμε από την πύλη όπως σας ανέφερα. 
Ακόμα, είμαστε μέσα στην ζέστη και καθόμαστε όρθιοι για να κοιτάμε απέξω τον δρόμο. Δηλαδή από τις 24 ώρες που έχουμε υπηρεσία, τις 12 είσαι όρθιος. 
Για ξεκούραση έχουμε μόνο 5 ώρες μέσα στην μέρα και αυτές για να κοιμηθούμε. 
Όταν έχουμε διανυκτέρευση στο φυλάκιο στην πύλη σηκώνεσαι το βράδυ για να κάτσεις πάλι όρθιος 2 ώρες για να φυλάς ένα κλειστό στρατόπεδο. 
Κοιτάξτε τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτό το φυλάκιο. 
 Στο μπάνιο δεν έχει παράθυρο.... 
Τέλος, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους κοριούς. 
Και στο φυλάκιο και στον θάλαμο έχει παντού κοριούς. 
Για παράδειγμα.

Και δεν είναι μόνο αυτές.
Λένε ότι κάνουν απεντωμόσεις και μετά από δέκα λεπτά βρίσκουμε και άλλους. 
Και σαν να μην έφτανε αυτό, πάει σπίτι του προχθές φαντάρος και βρίσκει κοριό, τους καλεί στο τηλέφωνο να τους το πει και αρχίζουν να τον βρίζουν, να μας λένε "βρωμιάρηδες" επειδή αυτοί δεν είναι ικανοί και υπεύθυνοι να κάνουν την δουλεια τους,κ
Κοιτάξτε.


Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το ΓΕΣ να παρέμβει ΑΜΕΣΑ.
Αποδεικνύεται όμως ότι η ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ και η συγκεκριμένη μονάδα του Πενταγώνου είναι ότι πιο κατασταλτικό και χυδαίο έχει να παρατάξει ο Ελληνικός Στρατός.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να φύγουν γρήγορα από εκεί.
Καλούμε τους νέους συναδέλφους που ως νεοσύλλεκτοι περνούν τις πύλες των μονάδων  αυτές τις μέρες να Αρνηθούν με κάθε τρόπο να πάνε μετάθεση σε ΣΤΡΟΤΟΝΟΜΙΑ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΥΕΑ.
Πρέπει όλοι μαζί, με Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό να Υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του φαντάρου Πολίτη με Στολή και να παλέψουμε ενάντια στα δόγματα Πολέμου-Καταστολής που αντιμετωπίζουν τον αγωνιζόμενο κόσμο της εργασίας ως ΕΧΘΡΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου