Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Μόνο σε σοβαρούς χρυσαυγίτες απευθύνεται το νέο κόμμα του Μπαλτάκου και του Δημήτρη Καμμένου

Φήμες που θέλουν την ονομασία του νέου φορέα να είναι “Η Σοβαρή Χρυσή Αυγή”, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Με κοινή δήλωσή τους, ο Δημήτρης Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος, ανακοίνωσαν την ίδρυση ενός νέου “δεξιού” κόμματος, με στόχο τη “διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας”.


Ο Δημήτρης Καμμένος, είναι πιο γνωστός σαν ο βραχυβιότερος υπουργός στην ανθρώπινη ιστορία, αφού έμεινε υπουργός για 12 ώρες πριν αναγκαστεί σε παραίτηση, λόγω των αναρτήσεών του στο twitter όπου διατηρούσε λογαριασμό με το ψευδώνυμο “@PORTAPORTA”:

Ο Τάκης Μπαλτάκος, έγινε πιο γνωστός από τις συνομιλίες του με τον Κασιδιάρη και τις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή.

Στην ανακοίνωση για την ίδρυση του νέου κόμματος, όπως είναι φυσικό για ένα “πατριωτικό” κόμμα, δε βλέπουμε κάποια νύξη για την εξαθλίωση της κοινωνίας. Αντίθετα ψηλά στις προτεραίοτητες, φαίνεται πως είναι η προστασία των πατροπαράδοτων ηθών, η αποκατάσταση του νόμου (;) και η περιφρούρηση της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας:
Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.
Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.
Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.
Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το “Μακεδονία ξακουστή”.
Και παρά δύναμιν τολμηταί
Το όνειρο του Μπάμπη Παπαδημητρίου, ίσως να αποκτήσει σάρκα και οστά:

1 σχόλιο: