Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ: Τους πέταξαν ένα κρουασάν και τους έστειλαν για Άσκηση!

Τι αξία έχει η ανθρώπινη ζωή στον Ελληνικό Στρατό;
Πόσο μας υπολογίζουν;
Πόσο λογαριάζουν την Αξιοπρέπεια και την Προσωπικότητα μας;
Πόσο τους ενδιαφέρει το πως θα καλύψουμε τις βασικές ανάγκες;
Αυτές τις ερωτήσεις φέρνει ξανά στο προσκήνιο η καταγγελία από το 10ο Σύνταγμα Πεζικού στις Σέρρες, θα στέλνεται στη Θάσο για άσκηση. 
Για την 12ωρη παραμονή τους στη Θάσο το μόνο που έχει προβλεφθεί από την υπηρεσία είναι…ένα κρουασάν! 
Τίποτε άλλο....
Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά από ένα Στρατό που κυριαρχούν οι Κοριοί, δεν έχει γιατρούς στις μονάδες, το ένα ατύχημα διαδέχεται το άλλο, ο αριθμός των νεκρών και των Αυτοκτονιών Απογειώνεται.
Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.
Αυτή η συμπεριφορά του Ελληνικού Στρατού είναι ο κανόνας.
Ανεξάρτητα τις προπαγανδιστικές μπαρούφες του ΑΓΕΣ Στεφανή για το 2018-Έτος Μέριμνας Προσωπικού...
Το μόνο που τους νοιάζει είναι οι Ασκήσεις, το ΝΑΤΟ, η Πολεμική Προετοιμασία.... 
Γιατί μπορεί το κρουασάν να θεωρούν αρκεί στους φαντάρους, αλλά από την άλλη μεριά δαπανούν σοβαρά ποσά για την Πολεμοκαπηλία τους και την εμβάθυνση της στρατιωτικοποίησης του λαού.
H Άσκηση σήμαινε την ενεργοποίηση του νέου Πεδίου Βολής και Ασκήσεων στη νήσο Θάσο, με την εκτέλεση δοκιμαστικής βολής πιστοποίησης (CQB) από τους Εθνοφύλακες του Λόχου Εθνοφυλακής (ΛΕΘ) ΘΑΣΟΥ. Ολόκληρο Πεδίο Βολής κατασκευάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες εκπαίδευσης των Εθνοφυλάκων του ΛΕΘ ΘΑΣΟΥ. Είναι έκτασης περίπου 18 στρεμμάτων. Οι χωματουργικές εργασίες κατασκευής και των τεχνικών έργων του εν λόγω πεδίου, ξεκίνησαν στις 22 Νοεμβρίου 2017 και περατώθηκαν στις 31 Μαΐου 2018. Περιλαμβάνει 3 γραμμές θέσης βάλλοντος (100, 200, 300 μέτρα), βληματοδόχο και 8 θέσεις για στόχους. Παραπλεύρως υφίσταται Πεδίο Ασκήσεων «Πυρ και Κίνησης» 5 ανδρών.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ
- Ενωθείτε Μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Τηλ: 6932 955437
ΓΕΣ: Ενεργοποιήθηκε το Πεδίο Βολής και Ασκήσεων Θάσου 

Mε δοκιμαστική βολής από Εθνοφύλακες ενεργοποιήθηκε το Πεδίο Βολής Θάσου παρουσία του Διοικητή του Γ΄ ΣΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Αντιστράτηγου Δημήτριου Μπίκου
H ενεργοποίηση του νέου Πεδίου Βολής και Ασκήσεων στη νήσο Θάσο, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, με την εκτέλεση δοκιμαστικής βολής πιστοποίησης (CQB) από τους Εθνοφύλακες του Λόχου Εθνοφυλακής (ΛΕΘ) ΘΑΣΟΥ.

Το νέο Πεδίο Βολής, κατασκευάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες εκπαίδευσης των Εθνοφυλάκων του ΛΕΘ ΘΑΣΟΥ. Είναι έκτασης περίπου 18 στρεμμάτων. Οι χωματουργικές εργασίες κατασκευής και των τεχνικών έργων του εν λόγω πεδίου, ξεκίνησαν στις 22 Νοεμβρίου 2017 και περατώθηκαν στις 31 Μαΐου 2018. Περιλαμβάνει 3 γραμμές θέσης βάλλοντος (100, 200, 300 μέτρα), βληματοδόχο, καθώς και 8 θέσεις για στόχους. Παραπλεύρως υφίσταται Πεδίο Ασκήσεων «Πυρ και Κίνησης» 5 ανδρών.

Τη δοκιμαστική βολή, η οποία οργανώθηκε με μέριμνα του 10ου Συντάγματος Πεζικού (10 ΣΠ), στο πλαίσιο ελέγχου λειτουργικότητας του νέου Πεδίου Βολής, παρακολούθησε ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»), Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος και ο Διοικητής του 10 ΣΠ, Συνταγματάρχης Αλέξανδρος Παπαδόπουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου