Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Ο Κουβέλης ατζέντης στρατιωτών γιατρών στην Τουριστική Βιομηχανία!

Διαβάζουμε: Τοποθέτηση Ιατρού-Οπλίτη στους Οθωνούς με απόφαση του Φώτη Κουβέλη(Φωτό αρχείου)
O αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, υπέγραψε μετά από σχετικό αίτημα του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη την τοποθέτηση ενός ιατρού οπλίτη θητείας στο Περιφερειακό Ιατρείο των Οθωνών. Η απόφαση για την τοποθέτηση του συγκεκριμένου γιατρού όπως και των δεκάδων άλλων που έχουν τοποθετηθεί σε Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (ΠΠΙ), Περιφερειακά Ιατρεία(ΠΙ) και Κέντρα Υγείας (ΚΥ) σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας, εντάσσεται στην συμπαράσταση που δείχνει ο Στρατός στην Ιδιωτική Πρωτοβουλία και πιο συγκεκριμένα στην Τουριστική Βιομηχανία.
Είναι ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ να μιλά το Υπουργείο Άμυνας για το ενδιαφέρον του για τους συμπολίτες μας των νησιών και της ηπειρωτικής παραμεθορίου που ο Φώτης Κουβέλης και ο Πάνος Καμμένος θυμούνται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Τα ακριτικά αυτά νησιά -φυσικά δεν ξεχνούν να φροντίσουν και το βύσμα γιατρό, τοποθετώντας τον στην Ύδρα- αποτελούν τουριστικό προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες, άρα την ανάγκη κάλυψης των αναγκών της Τουριστικής Βιομηχανίας έρχεται να καλύψει το ΓΕΣ.
Ταυτόχρονα, στον χώρο της Υγείας καταγράφεται μια μοναδική αιμορραγία επιστημών. Τα στοιχεία του μεγαλύτερου Ιατρικού Συλλόγου της χώρας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ), είναι αποκαλυπτικά για την έκταση της πρωτοφανούς αυτής επιστημονικής «αιμορραγίας»: 
Aπό το 2007 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2017 έφυγαν από την Ελλάδα 12.408 γιατροί!
Μέρος των τεράστιων κενών στον χώρο της Υγείας έρχονται να καλύψουν οι στρατιώτες γιατροί.
Όμως, ενώ το Πεντάγωνο δείχνει τόσο πρόθυμο να στηρίξει τα Ιδιωτικά Συμφέροντα και να συμβάλλει στην επιβολή της Μνημονιακής κυβερνητικής πολιτικής που διώχνει τους νέους επιστήμονες στο εξωτερικό...
Την ίδια στιγμή αδιαφορεί για τα δραματικά κενά που παρουσιάζει το Υγειονομικό. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα καταγγέλλει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τις μονάδες χωρίς υγειονομική κάλυψη, τη διεξαγωγή ασκήσεων με πραγματικά πυρά χωρίς την παρουσία γιατρού, αλλά μόνο νοσηλευτή!
Πότε το ΓΕΣ, ο Κουβέλης και ο Καμμένος θα καταλάβουν ότι βάζουν την ζωή μας σε κίνδυνο.
  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ – Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα. 
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά. 
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο. 
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν. 
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού. 
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου