Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

11/12/13 Οκτώβρη: Κάλεσμα για 3ημερο δράσεων αλληλεγγύης με τους ολικούς αρνητές στράτευσης

Ο αναρχικός ολικός αρνητής στράτευσης Δημήτρης Δημτσιάδης διώκεται για τέταρτη συνεχόμενη φορά μέσα σε δύο χρόνια για την επιλογή του να μην υπηρετήσει στον εθνικό στρατό, ενώ του επιβάλλεται και το τέταρτο πρόστιμο των 6000 ευρώ. Το γεγονός αυτό πέρα του ότι αναδεικνύει την εκδικητικότητα του κράτους σε όσους αντιστέκονται, σημαίνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα, απανωτές καταδικές που θα σημάνουν με τη σειρά τους νέες οικονομικές επιβαρύνσεις -από τα παράβολα των δικών μέχρι την εξαγορά των ποινών- ή ακόμα και το ενδεχόμενο φυλάκισής του. Η πρωτοτυπία του ελληνικού κράτους να θεωρεί διαρκές έγκλημα την ανυποταξία δημιουργεί μία συνθήκη αφόρητης κατασταλτικής και οικονομικής πίεσης σε όσους αρνούνται να συμμετάσχουν στη μηχανή του θανάτου, κάνοντας για άλλη μια φορά σαφή την ταξική φύση της δικαιοσύνης τους: Για όσους αρνούνται να πεθάνουν για τα κέρδη των λίγων που είναι βαμμέναμε το αίμα των πολλών.
Δίπλα στην εντεινόμενη εκμετάλλευση των από τα κάτω των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής, έρχονται να προστεθούν οι νατοϊκές επεμβάσεις και οι εθνικισμοί. Ξέρουμε πως το ξεπέρασμα της καπιταλιστικής κρίσης μυρίζει πόλεμο, οι μπίζνες με τις ΑΟΖ μυρίζουν πόλεμο, οι μεγάλες ιδέες μυρίζουν πόλεμο και είναι στο χέρι μας να τον αποτρέψουμε κάνοντας ξεκάθαρο στα αφεντικά, τους καραβανάδες, τα κράτη και τις συμμαχίες τους πως δεν μπορούν να υπολογίζουν και πάλι σε εμάς.
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την καταστολή των ολικών αρνητών στράτευσης και σε συνδυασμό με τους αναδυόμενους εθνικισμούςστην περιοχή, το σενάριο του πολέμου που "παίζει" όλο και πιο έντονα(και μέσω της αναβάθμισης της Ελλάδας σε τοπικό σερίφη της περιοχής για λογαριασμό του ΝΑΤΟ) παίρνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε στις 11,12,13 Οκτώβρη σε ένα τριήμερο πανελλαδικών δράσεων:
-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΙΚΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ
-ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
Πρωτοβουλία αναρχικών/ αντιεξουσιαστών ενάντια στα έθνη, στους στρατούς,στους πολέμους (Θεσσαλονίκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου