Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Στον Ελληνο-Ορθόδοξο Στρατό του Καμμένου οι Κοριοί θα είναι όσοι και οι Παπάδες..


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

Μπορεί οι καταγγελίες φαντάρων από τα στρατόπεδα της Αττικής και της παραμεθορίου για τους κοριούς, να είναι συνεχείς, καθώς το ΓΕΣ δεν ξοδεύει τα κονδύλια που απαιτούνται για την υγιεινή.

Μπορεί τα γεύματα συχνά να είχαν σκουλήκια... και οι συνάδελφοι φαντάροι να ξόδευαν τα ελάχιστα χρήματα για να αγοράσουν νερό να πιουν.
Μπορεί η χλωρίνη και τα καθαριστικά να είναι είδος προς εξαφάνιση και οι φαντάροι να χρεώνονται το τεράστιο κόστος μετακίνησης σε εξόδους και άδειες.
Αλλά η Ακροδεξιά ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας έχει άλλες προτεραιότητες: 
να κάνει επικίνδυνες ασκήσεις με  πραγματικά πυρά, να αγοράζει όπλα, να γεμίζει την Ελλάδα με αμερικανικές βάσεις και να στέλνει στρατεύματα στο εξωτερικό.
Και φυσικά κάποιος πρέπει να τα ευλογήσει όλα αυτά.
Απαιτούνται λοιπόν -ανεξαρτήτως βάρος- παπάδες για να δώσουν την ευχή τους στο Ελληνο-Ορθόδοξο Στράτευμα, να δώσουν "χριστιανική και ηθική διαπαιδαγώγηση" στο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών της Μεσογείου! 
Πως αλλιώς θα πάνε οι φρεγάτες σε Λίβανο και Συρία, τα υποβρύχια στην Λιβύη και οι Ειδικές Δυνάμεις σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή...
ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
ΣτΕ: Και ευτραφείς ιερείς στον Στρατό για τη «χριστιανική και ηθική διαπαιδαγώγηση του στρατεύματος»
Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε νόμιμο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που προβλέπει ότι οι ευτραφείς ιερείς με αυξημένο σωματότυπο μπορεί πλέον να εντάσσονται στις Ένοπλες Δυνάμεις ως στρατιωτικοί ιερείς.

Ειδικότερα, το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας κατέθεσε στο Ε΄Τμήμα του ΣτΕ σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο επέρχονται τροποποιήσεις σε παλαιότερο διάταγμα του 2014 που αφορά τις σωματικές ικανότητες όσων κατατάσσονται στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Με το εν λόγω διάταγμα έγινε άρση των προβλεπόμενων περιορισμών ως προς τα κριτήρια σωματικής ικανότητας των κληρικών που θα κατατάσσονται στις Ένοπλές Δυνάμεις και προβλέφθηκε ότι μπορούν να κατατάσσονται στο σώμα των στρατιωτικών ιερέων όσοι ιερείς έχουν κριθεί ακατάλληλοι (κατηγορίες Ι/2, Ι/3 και Ι/4) και ο Δείκτης Μάζας του Σώματος τους είναι μεταξύ 19 έως και 35 kg/m2.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη στρατιωτική νομοθεσία, προκειμένου να μπορούν να καταταγούν στις Ένοπλες Δυνάμεις άνδρες ο Δείκτης Μάζας του Σώματος -δηλαδή το πηλίκο του σωματικού βάρους του υποψηφίου σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους του σε μέτρα- πρέπει να βρίσκεται από 19 έως 27 kg/m2.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προέβη στην εξαίρεση αυτή λόγω της ανάγκης στελεχώσεως των Ενόπλων Δυνάμεων με κληρικούς ικανούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αποστολής για την οποία προορίζονται, δηλαδή, «της χριστιανικής και ηθικής διαπαιδαγώγησης του στρατεύματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου