Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

H ΔΕΘ της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και των FBI-CIA!

Αφού μας άνοιξε τα μάτια η 
Εφημερίδα των Συντακτών για το δίπολο φασισμός-ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ενθουσιάζεται με την επίδειξη ισχύος του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ.
Αλήθεια, τα "αυστηρά μέτρα ασφαλείας με τη συνδρομή του FBI" είναι λόγω της "ακροδεξιάς απειλής ενάντια στους θεσμούς";
Διαβάζουμε:
Στην ευρεία σύσκεψη της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε τα μέτρα να είναι αυστηρά προκειμένου να «προλαμβάνουν» ενδεχόμενα επεισόδια προτού την έναρξή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σύσκεψη συμμετείχαν και αξιωματούχοι του FBI και της CIA καθώς η φετινή έκθεση παρουσιάζει διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αμερικανοί αξιωματούχοι των προαναφερόμενων υπηρεσιών θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις κάμερες και τα συστήματα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να σχεδιάσουν και εκείνοι τα μέτρα προστασίας της αμερικανικής αποστολής στη ΔΕΘ.
Η αμερικανική κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί σε ανώτατο βαθμό από τον Υπουργό Εμπορίου Γουιλμπορ Ρος, ενώ στο θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου, το σκάφος διοίκησης USS Mount Whitney.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πράκτορες της CIA και του FBI θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πόλης με περίπου 5000 αστυνομικούς από όλη την Ελλάδα οι οποίοι αναμένεται από την Παρασκευή να αρχίσουν να ανεβαίνουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Όλοι στη ΔΕΘ απέναντι στην κυβέρνηση του Πολέμου και τους Αμερικάνους Ιμπεριαλιστές-Επενδυτές
Έχει άραγε λόγο κάποιος να διαδηλώσει στη ΔΕΘ;
Εμείς πιστεύουμε ότι η συμμετοχή όσο το δυνατόν πιο πολλών, η πραγματοποίηση όσο πιο μαζικών και μαχητικών κινητοποιήσεων στη ΔΕΘ είναι πολύ κρίσιμη.
Γιατί η ΔΕΘ αυτή την περίοδο συμβολίζει τον νέο γύρο επέλασης του κεφαλαίου.
Το τεράστιο πλέγμα αστικών οικονομικών-πολιτικών συμφερόντων, που συνδέουν για πρώτη φορά, σε τέτοια ποιότητα-ποσότητα, Πανεπιστήμια-Στρατό-Πολεμική Βιομηχανία-Ναυπηγεία-Ενεργειακές και άλλες βιομηχανίες με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, διαμορφώνοντας μια κινούμενη άμμο εργασιακής εκμετάλλευσης που βασίζεται όμως στην πρόσδεση εργατών-νεολαίας με τον ΠΟΛΕΜΟ στη βάση υλικών συμφερόντων!
(Ως Μισθοφόρος θα επιβιώσει ο Άνεργος, έτσι θα βρει μεροκάματο ο εργάτης στην Σύρο ή θα κάνει καριέρα ο φοιτητής μας λέει ο Αμερικανός πρέσβης). http://diktiospartakos.blogspot.com

ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ
Με παρανομαστή την προνομιακή σχέση Ελληνικού-Αμερικανικού κράτους, καταγράφεται η συμμετοχή του ελληνικού αστικού κόσμου στην επιβολή των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, με την σφραγίδα να βάζουν τα επιχειρηματικά-κρατικά συμφέροντα που συνδέονται με τον τομέα ενέργειας.
Αυτό όμως σημαίνει αλλαγή των συνόρων, απειλή πολέμου λόγω της έξαρσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και των εθνικιστικών βλέψεων.
Σημαίνει Καταστροφή, Προσφυγιά, αλλά και απίστευτα κέρδη, διεκδίκηση Ζωτικού Χώρου.
Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο που η Ελλάδα έχει πολιτικές-οικονομικές και στρατιωτικές βλέψεις.
Αλήθεια, μπορούμε άραγε να φανταστούμε τι άθλιο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ έχει καταστεί σήμερα το Ελληνικό κράτος;

Πανελλαδικό κάλεσμα εργαζόμενων, νέων και συνταξιούχων στην ανεξάρτητη ταξική διαδήλωση στα εγκαίνια της ΔΕΘ – Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, 6μ.μ., Καμάρα
Καλούμε και εμείς σε μαζική συμμετοχή στις εργατικές κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ ενάντια στην κυβέρνηση της έξαρσης του κοινωνικού πολέμου και της έντασης του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού που απειλεί τους λαούς με πολεμικό όλεθρο!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ
Θα είμαστε και εμείς εκεί για να παλέψουμε ενάντια στην Αμερικανική κυβέρνηση και τους επενδυτές, να Απαιτήσουμε έξω όλοι οι Ιμπεριαλιστές ΗΠΑ-ΕΕ-ΡΩΣΙΑ από τα Βαλκάνια.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΣ
Επαναλαμβάνουμε ότι το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής που Απαιτείται είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Μπλοκάρισμα των Αγορών Όπλων και τους ενεργειακούς σχεδιασμούς, την Αντίθεση με το σύνολο του αστικού σχεδίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης που σημαίνει πρωτόγνωρη κλιμάκωση του Κοινωνικού Πολέμου και των Ιμπεριαλιστικών Επεμβάσεων.
Οι Βάσεις του ΘΑΝΑΤΟΥ πρέπει άμεσα να Κλείσουν με τους Αγώνες του Αντιπολεμικού Κινήματος.
Από αυτή την σκοπιά είναι εξίσου σημαντικό το να ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΟΖ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ με το να πετάξουμε τον ΣΤΡΑΤΟ και τον ΠΟΛΕΜΟ από τα Πανεπιστήμια και τους Εργασιακούς Χώρους, να εναντιωθούμε στην Στρατιωτικοποίηση του λαού μας και τους Πολεμικούς Εξοπλισμούς.
Να αντισταθούμε στο κράτος του Πολέμου-Καταστολής του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Με ένα κίνημα εργατικό διεθνιστικό αντικαπιταλιστικό που θα παλέψει με Κοινούς στόχους σε Ελλάδα και Τουρκία, μαζί με τους Μετανάστες και Πρόσφυγες.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου