Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας 2018: "Πετάμε ψηλά, πετάμε μακριά, πετάμε όπου χρειαστεί", ενάντια στους λαούς!

"Πετάμε ψηλά, πετάμε μακριά, πετάμε όπου χρειαστεί"
Αυτό ήταν το πολεμοκάπηλο και σλόγκαν που πλασάρισε το Υπουργείο Άμυνας και ο ΑΓΕΑ 

Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου τονίζοντας την συμβολή της Πολεμικής Αεροπορίας στους ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΥΣ σχεδιασμούς του Ελληνικού κράτους στην Ανατολική Μεσόγειο και όχι μόνο...
Το σλόγκαν "Πετάμε ψηλά, πετάμε μακριά, πετάμε όπου χρειαστεί" περιγράφει τον ρόλο της Πολεμικής Αεροπορίας στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα του χθες και στους επόμενους βρώμικους πολέμους των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.. 
Αλλά και τον πραγματικό Ιμπεριαλιστικό της ρόλο υπηρετώντας τους σχεδιασμούς του Ελληνικού κράτους, υπηρετώντας τις βλέψεις για κέρδη των Ελλήνων αστών!


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ λοιπόν
Τα AWACS του ΝΑΤΟ απογειώνονταν από τη βάση του Ακτίου συμμετέχοντας στους "ανθρωπιστικούς" βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στην πρώην Γιουγκλοσλαβία το 1999
Ότι τα AWACS της Πολεμικής Αεροπορίας το 2011 εντόπιζαν τους στόχους για να βομβαρδίσουν τα πολεμικά αεροσκάφη του ΝΑΤΟ 
Τα ελληνικά F-16 πετούν στα Βαλκάνια Αστυνομεύοντας τον εναέριο χώρο Αλβανίας-Βουλγαρίας-Μαυροβουνίο, συμμετέχοντας στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας.
Τα ελληνικά  F-16 πετούν στην Ανατολική Μεσόγειο ικανοποιώντας τις ανάγκες του ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ του ελληνικού κράτους, του Επιθετικού Ενιαίου Δόγματος με την Κύπρο, τις ανάγκες των Πολεμικών Αξόνων μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου, προσταυτεύοντας τις Εταιρείες Πετρελαίου!
Τα ελληνικά  F-16 πετούν στο Βέλγιο-Ισπανία-Γερμανία-Βαλτικές χώρες συμμετέχοντας σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας.
Τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας πετούν σε Αφρική, Κόσοβο, Βοσνία, Αφγανιστάν... στο πλαίσιο βρόμικων ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, συμμετέχοντας στην ΚΑΤΟΧΗ από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ ολόκληρων λαών.
Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι βασική συνιστώσα της Πολυεθνικής Άσκησης ΗΝΙΟΧΟΣ που μεταξύ άλλων προετοιμάζει τις στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ να επιτεθούν στο Ιράν.
Σε αυτό το πλαίσιο η Πολεμική Αεροπορία πρόσφερε τα μυστικά των S-300 σε ΗΠΑ και Ισραήλ, συμμετέχοντας σε ασκήσεις εξοικείωσης της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.
Τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας συμμετέχουν σε ασκήσεις στο Ισραήλ συμβάλλοντας στην πολεμική προετοιμασία των δυνάμεων του, αλλά προετοιμάζοντας τα ίδια τα στελέχη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας για τις επεμβάσεις τους εναντίον των λαών της Μέσης Ανατολής.
ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟ
ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΔΥΚ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ-ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.

Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου