Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Θα σας σκίσω, θα σας στείλω μετάθεση στο Καστελόριζο, εγώ ανήκω στο άρμα του Καμμένου! Διακλαδικός Λόχος Πυρηνικού, Βιολογικού Και Χημικού Πολέμου

Τους έχουν σχίσει μήνες τώρα.
Η ενταντικοποίηση χτυπά κόκκινο, με συνεχείς ασκήσεις και εκπαιδεύσεις, σε επίπεδο Ελληνικού Στρατού αλλά και ΝΑΤΟ, με τις Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις να εποπτεύουν τα πάντα.
Η μονάδα είναι διαρκώς σε Επιφυλακή, οι Συναγερμοί διαδοχικοί ενώ το προσωπικό Υποχρεούται σε μακρόχρονη παραμονή εντός της μονάδας.
Όμως το ΓΕΣ, το ΓΕΕΘΑ, ο Διοικητής που κοιτά μόνο την καριέρα του και θέλει να γίνεται αρεστός στην Ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας ξεχνούν ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους, που έχουν οικογένειες και τεράστιες υποχρεώσεις στις οποίες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν.
Ο Διοικητής δεν σέβεται τίποτε, δεν ακούει κανέναν, φέρεται με επιθετικό και αυταρχικό τρόπο, κόβει Άδειες και δεν δίνει τις προβλεπόμενες Απαλλαγές...
Όχι σε φυσικά σε όλους...
Είναι χαρακτηριστικός όμως ο Απαράδεκτος και Τρομοκρατικός τρόπος αντίδρασης του στις συνομιλίες του με τους υφισταμένους του που διεκδικούν τα δικαιώματα τους.
Οι βρισιές με εκφράσεις πεζοδρομίου και οι απειλές "θα σας σχίσω και θα σας δώσω panadol", διαδέχονται τις ανήκουστες τρομοκρατικές "προειδοποιήσεις" ότι "θα σας στείλω μετάθεση στο Καστελόριζο, στην πινέζα"!  
Για να ενισχύσει τις απειλές του δηλώνει "εγώ ανήκω στο περιβάλλον Καμμένου"!
Μάλιστα, επικαλείται την προηγούμενη επιχειρησιακή τοποθέτηση ως χειριστή στο Γραφείο Μεταθέσεων!
Δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για το κλίμα που επικρατεί στη μονάδα καθώς η οργή και η αγανάκτηση όλων έχει απογειωθεί, ενώ αναζητούνται τρόποι αντίδρασης αντίστοιχης σφοδρότητας με την Τρομοκρατία που είναι καθεστώς.
Όλο το στρατόπεδο έχει στραφεί ενάντια στο διοικητή, ενώ αναρωτιούνται με ποια κριτήρια γίνονται οι Μεταθέσεις:
να φεύγεις από το Πεντάγωνο και να πετάγεσαι στο Χαϊδάρι;
Την ώρα που καταγράφονται αυτοκτονίες ακόμη και στελεχών που υπηρετούν σε Έβρο και νησιά, αλλά αδικούνται με τον πιο βάρβαρο τρόπο όταν γίνονται οι Μεταθέσεις!   
Είναι γενική απαίτηση για άμεση παρέμβαση του Πενταγώνου που δεν μπορεί να Αδιαφορεί μπροστά σε αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα, χαρακτηριστικά Υπέρβασης Εξουσίας και Καισαρισμού!
Μια ακραία κατάσταση που ανθεί στο περιβάλλον πελατειακών σχέσεων και Πολεμοκαπηλείας που καλλιεργεί η Ακροδεξιά ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η ένταση της πολεμικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
Διαβάζουμε:  
Αποστολή του ΕΔΛ/ ΠΒΧ είναι η παροχή υποστήριξης σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, σε περιπτώσεις Χημικού Βιολογικού Ραδιολογικού Πυρηνικού συμβάντος και σε περιπτώσεις σοβαρής περιβαλλοντικής μόλυνσης επ’ ωφέλεια της Πολιτείας (στα πλαίσια δυνατοτήτων). Συμμετοχή του συνόλου του Λόχου ή τμήματος αυτού στις ειρηνευτικές δυνάμεις επεμβάσεως ΝΑΤΟ και ΕΕ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου