Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την παρουσία φασιστικών Λεσχών Εφέδρων στην Αργυρούπολη


Ερώτημα-καταγγελία για το ρόλο του Κωνσταντάτου απ’ την εκπαιδευτικό Α.Κλειδοπούλου
“Ονομάζομαι Αγάπη Κλειδοπούλου, εκπαιδευτικός και υποδιευθύντρια στο 11ο Δ.Σ.Αργυρούπολης. Είμαι η μητέρα της Βασιλικής Κλειδοπούλου, μαθήτριας στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης και μέλους του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου της.
Σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 η κόρη μου μου ανέφερε πως ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης ,κος Κωνσταντάτος πήγε στο σχολείο της και κάλεσε για να συνομιλήσει, εν ώρα λειτουργίας του σχολείου, το 15μελές συμβούλιο των μαθητών.
Δεν θα παραμείνω στο προφανές ερώτημα: Με ποια επιστημονική ή επαγγελματική κατάρτιση ο δήμαρχος ενημερώνει τους μαθητές σχετικά με ζητήματα της ενδοσχολικής βίας και το bullying.
Θα ρωτήσω επιμόνως όμως, να μου απαντήσετε με ποιο δικαίωμα και βάση ποιου νόμου ένας «τρίτος» εισήλθε στο σχολικό χώρο και συνομίλησε με ανήλικους μαθητές χωρίς την έγγραφη συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα.
Θα ρωτήσω επίσης εάν το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε την απαραίτητη έγγραφη άδεια από το Υπουργείο Παιδείας να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σχολικό περιβάλλον, να διακόψει την εκπαιδευτική διαδικασία και να απευθυνθεί στους μαθητές.
Το παρόν θα κοινοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας, στην ΟΛΜΕ, στη ΔΟΕ, στη Δ΄Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας, στο Σύλλογο ΠΕ Αργυρούπολης-Αλίμου-Ελληνικού,στις Ενώσεις Γονέων και σε κάθε άλλο φορέα που ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου