Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Συνεχόμενες καταγγελίες φτάνουν στο τηλέφωνο της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων για τις συνθήκες που επικρατούν στην εκπαίδευση πεζοναυτών στο Βόλο. Καταρχήν είναι ανήκουστο σε ένα σώμα που είναι εθελοντικό οι νεοσύλλεκτοι να πηγαίνουν να παρουσιαστούν παρά τη θέληση τους. 
Είναι ανήκουστο να τους κρατάνε εκεί μέχρι την ορκωμοσία και μέσα από καψώνια και ψυχολογικό πόλεμο να πιέζουν τους φαντάρους να δηλώσουν τελικά να παραμείνουν εκεί για να περάσουν την εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων. 
Με επιχειρήματα του τύπου «καθήστε εδώ αλλιώς θα πάτε Έβρο ή σε κανένα νησί που δε το ξέρει ούτε η μάνα του» ανάγκασαν τους φαντάρους κάτω από το φόβο αφού εκεί η εκπαίδευση ήταν ήδη πολύ σκληρή να νομίζουν ότι στον Έβρο θα είναι δις και τρις χειρότερα. 
Δε τους είπαν βέβαια ότι στη θητεία τους ως Eιδικοδυναμίτες υπάρχει περίπτωση να φύγουν και εκτός συνόρων που φυσικά δεν έχουν καμία δουλειά και να κάνουν ασκήσεις μαζί και με το ΝΑΤΟστρατό. 
Έτσι μέσα σε μια βδομάδα που πέρασαν αυτά που συνήθως δε περνάνε άλλοι στρατιώτες σε όλη τους την θητεία οι νεοσύλλεκτοι φοβούμενοι δεκαπλασίασαν τις δηλώσεις τους για να παραμείνουν.
Αυτή είναι η πραγματικότητα των νέων κέντρων του Τσίπρα – Καμμένου. Για να μπορέσουν να θρέψουν τις ανάγκες του στρατού μέσα από την τρομοκρατία σπρώχουν τη νεολαία να παίρνει αποφάσεις που δε θέλει στην ουσία. Φανταζόμαστε ότι ίδια κατάσταση επικρατεί και στα κέντρα που κατατάσσονται για ΕΛΔΥΚ και ΥΕΑ. 
Τέλος οι συνεντεύξεις, τα αθλήματα και ότι άλλο υπήρχε. 
Ένα κορμί να είναι και ότι να ‘ναι.
Συνάδελφοι αρνηθείτε να πάτε ακόμα και τώρα. 
Δεν σας κάνει πιο «μάγκες» το τάγμα των πεζοναυτών ούτε πιο «άντρες» όπως σας παραμυθιάζουν. 
Βγείτε στην αναφορά και αρνηθείτε να παραμείνετε εκεί δεν είναι αργά, πάτε κόντρα στους ανώτερους και στους παλιούς φαντάρους που βγάζουν το άχτι τους πάνω σας μετά από όλα αυτά που πέρασαν επειδή έμειναν εκεί. 
Αυτή τη μάχη μπορείτε να την δώσετε και να την κερδίσετε.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου