Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

H ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας καλύπτει τα βύσματα!


Αυτή η αλήθεια αποκαλύφθηκε ξανά μετά τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων. Αυτοί είναι, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, που συντηρούν το άθλιο καθεστώς πελατειακών σχέσεων, του δούνε και λαβείν με τα βύσματα:
Δώσε ψήφους, πάρε προνόμια κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας.
Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων μετά τις καταγγελίες σμηνιτών για το όργιο βυσματοκρατίας που επικρατεί στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας -ΑΤΑ, επικοινώνησε αρχικά με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου όμως δεν βγήκε στο τηλέφωνο.
Δεν ανέλαβε την ευθύνη να απαντήσει στις ερωτήσεις μας!
Τι να μας πει βεβαίως….
Αυτοί είναι μόνο για να κάνουν δηλώσεις για το ΝΑΤΟ, να προπαγανδίζουν ότι τα Ελληνικά F-16 πρέπει να πετούν στην Νορβηγία ενάντια στη Ρωσία και να διαφημίζουν τις ασκήσεις με τους Ισραηλινούς συμμάχους τους  για να δολοφονούν στην Κατεχόμενη Γάζα…
Ακολούθως εκπρόσωπος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων επικοινώνησε με το Υπασπιστήριο του Αρχηγού στην ΑΤΑ.
Αρχικά ο αρμόδιος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, απάντησε ότι δεν γίνονται τέτοια πράγματα και όλα λειτουργούν νόμιμα και προβλεπόμενα.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ τόνισε την ανάγκη να διαβάσουν τις καταγγελίες, να διερευνήσουν το θέμα και έπειτα να μας απαντήσουν.
Υπήρξε η δέσμευση ότι η ηγεσία της ΑΤΑ θα κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειας και θα μας απαντήσει.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!    

Τεράστια η Βυσματοκρατία στο Aρχηγείο Tακτικής Aεροπορίας-Που είναι οι δεσμεύσεις του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου;


Η απίστευτη και εξίσου αισχρή βυσματοκρατία που επικρατεί στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία είναι σε όλους γνωστή.

Κάστρα απόρθητα για τα βύσματα των πολιτικών νεολαιών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σήμερα εξυπηρετούν τα ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.
Μια άθλια διαχρονική κατάσταση επιβολής πελατειακών σχέσεων που συντηρείται και διαιωνίζεται από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, έχει γίνει συνείδηση σε όλους, ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ χωρίς ντροπή!
Όλοι όμως θυμούνται τις δεσμεύσεις του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι θα καταπολεμούσε τα βύσματα...
Ας δούμε επομένως την αξία των δεσμεύσεων των Υπουργών Άμυνας Καμμένου-Ρήγα..
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ΑΤΑ. Με την πρόφαση ότι αφού θα πας στo Aρχηγείο Tακτικής Aεροπορίας "θα περάσεις ζωή και κότα", συμβαίνει το εξής. 
Οι φαντάροι με τα πολύ μεγάλα βύσματα πηγαίνουμε σε πόστα που είναι διερχόμενοι και χωρίς υπηρεσίες-περίπολα ποσοστό που ανέρχεται στα 2/3 των φαντάρων και το υπόλοιπο 1/3 αναλαμβάνει να βγάλει εις πέρας όλες τις δουλειές του στρατοπέδου:
περίπολα, καθαριότητες, μεταφορές κτλ. 
Νιώθουμε υπηρέτες αυτών των βυσμάτων. 
Για να περνάνε ανέπαφα και ακούραστα κάποιοι αναλαμβάνουμε τη δουλειά που αν καταμεριζόταν στο σύνολο των στρατευμένων θα ήταν πολύ πιο ξεκούραστα για όλους. 
Η απάντηση που λαμβάνουμε σε όποιον ανώτερο μας θέτουμε το θέμα είναι έχουν μεγαλύτερο βύσματα, έτσι είναι αυτά, δεν μπορώ να κάνω κάτι κτλ μεταθέτοντας την ευθύνη στους ανώτερους τους. 
Αυτή είναι οι Ισότητα και η Δικαιοσύνη που υποσχέθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΑΓΕΑ για την στρατιωτική θητεία;
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου