Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

239 ΜΚ/TE Σάμου: καψόνια από στέλεχος που γράφει στα αρχ... και στέλνει στο διάολο φαντάρους

Η κατάσταση καθημερινά χειροτερεύει στον Ελληνικό Στρατό καθώς στελέχη που ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ γνωρίζουν την Ανοχή και την Συγκάλυψη από το ΓΕΣ του ΑΓΕΣ Στεφανή και της Ακροδεξιάς ηγεσίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ιδίως στην Σάμο οι καταγγελίες φαντάρων για τα καψόνια, το κλίμα τρομοκρατίας και την ανοικτή δράση Ακροδεξιών στελεχών είναι συνεχείς.
Στο 239 ΜΚ/ΤΕ, το βράδυ της Τετάρτης 12/12/2018, στις 23.00 μ.μ., το αρμόδιο στέλεχος ΑΥΔΜ πρωταγωνίστησε σε συγκεκριμένο επεισόδιο ΑΥΑΘΙΡΕΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ των φαντάρων.
Εκμεταλλευόμενος τον ρόλο του ως ΑΥΔΜ προχώρησε σε Μαζικά Καψόνια όλων των φαντάρων γιατί έτσι θεώρησε ότι έπρεπε να αντιμετωπιστεί ατομικό παράπτωμα.
Μάλιστα, στις διαμαρτυρίες των φαντάρων απάντησε ότι θα επιβάλλει την Ναζιστικής έμπνευσης και ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ από τον Στρατιωτικό Κανονισμό, Συλλογική Ποινή.
Όχι μόνο το Αρμόδιο Όργανο Υπηρεσίας ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ εν γνώσει του την Στρατιωτική Νομοθεσία, αλλά ΕΒΡΙΣΕ ΧΥΔΑΙΑ τους φαντάρους λέγοντας με κραυγές ότι τους ¨γράφει στα αρχ..... του", στέλνοντας τους στο Διάολο, ενώ δεν αμέλησε να προσβάλει και τα θεια!
Τονίζουμε την ρήση του:
"όταν κάνει κάποιος μαλ... την πληρώνεται όλοι"! 
Μήπως θεωρεί το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας ότι πρέπει να αντιμετωπίσει παραδειγματικά αυτές τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και Επιθετικές συμπεριφορές;
Ή μοιράζεται με το στέλεχος την πεποίθηση του ότι δεν θα γίνει τίποτε και αυτή είναι η συμπεριφορά είναι Ανεκτή από το Διοικητή του 239 ΜΚ/ΤΕ, την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου