Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Τον Ακροδεξιό Προβοκάτορα Κατσίφα κάνουν ΣΗΜΑΙΑ οι επικίνδυνοι εθνικιστές των Ενώσεων Εφέδρων

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται
Σε μια περίοδο που το Υπουργείο Άμυνας υποστηρίζει ότι ερευνά για Ακροδεξιούς θύλακες στις Ένοπλες Δυνάμεις...
Με την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και με την συνεργασία του Ελληνικού Στρατού οργανώνουν και επεκτείνουν τη δράση τους επικίνδυνοι Ακροδεξιοί που σχηματίζουν Στρατιωτικές Ενώσεις Εφέδρων με σαφή Επεκτατικό, Εθνικιστικό, Μιλιταριστικό περιεχόμενο.

Πρόσφατα η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στην ανακοίνωση της "Τιμούν τον Ακροδεξιό Προβοκάτορα Κατσίφα! Μήπως οι Λέσχες Εφέδρων είναι Φασίστες; Μήπως;" αποκάλυψε την άσκηση «Σταυραετός 2018»: Οι καταδρομείς τίμησαν τον Κατσίφα (ΦΩΤΟ), όπου για μια ακόμη φορά οι Λέσχες Εφέδρων μας αποκαλύπτουν πόσο φασίστες είναι.
Οι επικίνδυνοι πολεμοκάπηλοι που μαζεύτηκαν "για να παίξουν πόλεμο" διεξάγοντας την άσκηση «Σταυραετός 2018» (διοργανώθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων) απέδειξαν ότι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους είναι συνώνυμος του Επεκτατισμού.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Φωτογραφήθηκαν μάλιστα με πανό που αναφέρονταν στον Επικίνδυνο Ακροδεξιό ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ Κατσίφα. Παράλληλα απέδειξαν ότι το ενδιαφέρον τους για τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, καθώς ομολόγησαν ότι ο στόχος τους είναι η Επέκταση του Ελληνικού κράτους στην Νότια Αλβανία.

Όμως οι διαδρομές της Ακροδεξιάς με όχημα τα λεγόμενα "εθνικά" θέματα και την στρατιωτικοποίηση του λαού μας -με την ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ να αποτελεί κορυφαία επιδίωξη του Υπουργείου Άμυνας που εγκολπώνεται τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων- επεκτείνονται πλέον και στον Ελλαδικό χώρο. 
Αποκορύφωμα της Στρατιωτικής τους δράσης αποτελεί η ετήσια άσκηση "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ", η ευρύτερη νομιμοποίηση του επιτυγχάνεται με την συμμετοχή τους σε Παρελάσεις στο πλαίσιο εορτασμών για Εθνικές; Επετείους, ενώ το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και τα δραματικά γεγονότα με τη δράση του Ακροδεξιού Προβοκάτορα Κατσίφα επιδιώκεται να διευρύνουν τα ακροατήρια που απευθύνουν τα φιλοπόλεμα, εθνοκάπηλα, μισαλλόδοξα μηνύματα τους.

Όμως οι διαδρομές της Ακροδεξιάς με όχημα τα λεγόμενα "εθνικά" θέματα και την στρατιωτικοποίηση του λαού μας -με την ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ να αποτελεί κορυφαία επιδίωξη του Υπουργείου Άμυνας που εγκολπώνεται τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων- επεκτείνονται πλέον και στον Ελλαδικό χώρο.

Χαρακτηριστική είναι η δράση της ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ.

Διαβάζουμε:

Η ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ τίμησε τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ !
https://www.facebook.com/100003963099307/videos/1393578667450890/
Σήμερα το μεσημέρι στην πόλη μας πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του κτηρίου όπου στεγάζεται ο νέος φορέας της πόλη μας η ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ. Πρόκειται για τον παραχωρηθέν στην Ε.Ε.Ε. κτήριο των Προσκόπων στην Κρύα Βρύση. Οι σκοποί του νέου φορέα έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα, όταν και όποτε χρειαστούν να εφαρμοστούν στην πράξη και έχουν άμεση σχέση με την υπεράσπιση την πατρίδας, και αφορά την συνδρομή στις εν ενεργεία ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας, ως εκπαιδευμένοι έφεδροι οπλίτες.
Ακριβώς σε αυτό το σημείο ο νεοσύστατος φορέας έχει ως στόχο την σωστή εκπαίδευση των εφέδρων, σε μία ένοπλη κατάσταση, αλλά χωρίς να είναι μόνο αυτός ο σκοπός της Ένωσης, αφού μέσα στο καταστατικό του προβλέπονται και διάφορες άλλες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες όπως η πολιτική προστασία, ο εθελοντισμός, η ενημέρωση, η διοργάνωση διαλέξεων κ.α.
Σήμερα λοιπόν έγινε ο αγιασμός από Πάτερ Βασίλειο, σε μία εκδήλωση που είχε και έναν συμβολικό, εθνικό χαρακτήρα, αφού παράλληλα έγιναν και τ΄ αποκαλυπτήρια της ονοματοδοσίας του χώρου εκπαίδευσης των μελών της ΕΝΩΣΙΣ σε ΄΄ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΄΄! 
Φυσικά μία απλή ονοματοδοσία δεν θα είχε εκείνη την συναισθηματική φόρτιση, που ένιωσαν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση, εάν δεν τιμούσαν με την παρουσία τους στο μνημόσυνο και την τελετή προς τιμήν του εθνομάρτυρα Βορειοηπειρώτη Έλληνα η αδερφή του κ. Ανθούλα μαζί με τον γαμπρό του κ. Βαγγέλη και τον υιό τους Δημήτρη.
Φυσικά μίλησε για τα ιδανικά και την αστείρευτη αγάπη του Κωνσταντίνου σε ότι αυτό περιγράφει την ΕΛΛΑΔΑ, και ίσως ο θάνατός του ν΄ αποτελεί ένα σημάδι για το μέλλον της ξεχασμένης πατρίδας της Βορείου Ηπείρου !
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Στην συνέχεια προσφέρθηκε μπουφές στους παρευρισκόμενους και συζήτηση με τους τιμώμενους προσκεκλημένους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γιαννιτσών ΄΄ Η ΠΕΛΛΑ΄΄ και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ. Δόντζιος Γιώργος.
ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
Το πρώτο που αξίζει να επισημάνουμε είναι επιλογή του ονόματος ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ, επιχειρώντας να φέρει στο σήμερα την φασιστική ΕΕΕ του μεσοπολέμου

Η φασιστική οργάνωση ΕΕΕ, που διακήρυσσε ότι επιδίωκε να ξεβρωμίσει τον τόπο από τους σάπιους πολιτικούς και τον κοινοβουλευτισμό, από τους Εβραίους και τους κομμουνιστές, από τους εσωτερικούς εχθρούς και τους ύποπτους για εθνοπροδοσία, είχε εμφανιστεί από το 1927 στη Θεσσαλονίκη.

Η ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ κάνει σημαία τον Ακροδεξιό Προβοκάτορα Κατσίφα, προπαγανδίζει για ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ όπως οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, μιλά για τους προδότες πολιτικούς που πουλούν "τη Μακεδονία μας..."

Το δεύτερο είναι η σχέση των φασιστικών στρατιωτικοποιημένων αυτών ενώσεων με το ίδιο το κράτος, τον Ελληνικό Στρατό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που συνεχίζει φυσικά το έργο των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Όμως αυτή η απόπειρα έχει την πλήρη κάλυψη-συνδρομή του στρατιωτικού κατεστημένου όπου ο νυν ΑΓΕΕΘΑ Αποστολάκης συνεχίζει το έργο του πρώην ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου!

Είναι Ενώσεις Εφέδρων που εφαρμόζουν τα Δόγματα Πολέμου/Καταστολής και στρέφονται εναντίον του σύγχρονου εσωτερικού εχθρού -κοινωνικών κινημάτων, προσφύγων, μειονοτήτων- και βρίσκονται υπηρεσιακά ενταγμένες στους Νατοϊκούς σχεδιασμούς.

Εντάσσονται λειτουργικά στο Επιχειρηματικό Κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

Το τρίτο που πρέπει να επισημάνουμε είναι η σχέση με άλλους μιλιταριστικούς σχηματισμούς όπως οι Πρόσκοποι, η στήριξη από δημάρχους και Εκκλησία, αλλά και από τους λεγόμενους Πολιτιστικούς Συλλόγους Μακεδόνων κλπ!

Οι ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ 
ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου