Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

ΚΕΤΘ Αυλώνα, 3η Επιλαρχία 2η Ύλη: Χωμένοι, παγωμένοι φαντάροι με τεράστιες Αδικίες

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τις πρώτες τέσσερις ημέρες μετά την επιστροφή μας από την άδεια των Χριστουγέννων βγάζαμε 1 εξοδούχο... 
Την πέμπτη ημέρα δόθηκαν μερικές υπηρεσίες σε άλλη ύλη και τώρα βγάζουμε 6 αλλά και πάλι οι υπηρεσίες βγαίνουν τσίμα τσίμα.
Από τα 100 κάτι άτομα που ήμασταν οι 60+ πήραν άδεια την Πρωτοχρονιά με αποτέλεσμα όσοι μείναμε πίσω να έχουμε τα τωρινά αποτελέσματα.

Οι συνάδελφοι εκτελούν περιπόλους, σκοπιές ενώ στέλνουμε και άτομα σε φυλάκια και σε μια αποθήκη καυσίμων.
Σύνολο ήμασταν 42 άτομα εκ των οποίων 2 ιατροί - οι οποίοι είναι μόνιμα ΣΤΕΠ - 2 άοπλοι, 1 γραφέας, 12 άτομα έχουν φύγει ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ και οι υπόλοιποι εκτελούν τις προαναφερθέντες υπηρεσίες.
Οι έξοδοι δίνονται με λοταρία μάλλον...
Γιατί άλλοι έχουν βγει ήδη δύο φορές ενώ άλλοι καθόλου με αποτέλεσμα ο μέσος όρος να είναι 5 μέσα 1 έξω...
Η πρώτη ύλη της Επιλαρχίας αποτελείται από "παλιούς" οι οποίοι και χρεώθηκαν μερικές από τις υπηρεσίες προκειμένου να βγάλουμε περισσότερους εξοδούχους, ενώ γνωρίζουμε ότι αυτούς τους πηγαίνει 3 μέσα 1 έξω, που σημαίνει ότι έχουν περιθώριο ακόμα να μας βοηθήσουν.
Γενικά η κατάσταση είναι τραγική, πολλοί ΑΥΔΜ αδιαφορούν και δε δίνουν σημασία στα αιτήματα μας προκειμένου οι απογευματινές και βραδινές αναφορές να δίνονται απευθείας στο λοχία υπηρεσίας ούτως ώστε να μην ταλαιπωρούνται όλοι οι στρατιώτες.
Την ίδια ώρα που όσοι είχαν μείνει μέσα τα Χριστούγεννα μας ανέφεραν ότι ούτε εκπαίδευση έκαναν, ούτε πρωινές επιθεωρήσεις ενώ οι αναφορές δίνονταν όλες στον εκάστοτε λοχία υπηρεσίας.
Οι θάλαμοι κάθε πρωί είναι κατάψυξη και το ωράριο του καυστήρα μέχρι πρότινος τραγικό:
έπρεπε να αιτηθούμε προκειμένου να αλλάξει σε 4:00-5:30 το πρωί, προηγουμένως ήταν 6:00-7:00 ώρες δηλαδή που δε βρισκόμαστε καν στο θάλαμο...
ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ 
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΨΩΝΙΑ , ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ 
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ , ΟΜΑΔΙΚΕΣ 
ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΗΤΙΚΑ ΩΡΑΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου