Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Οι άθλιοι: το ΓΕΣ δίνει αρβύλες σε Στρατιωτικούς που τις ΠΟΥΛΟΥΝ και ΟΧΙ σε φαντάρους που τις χρειάζονται!

49211210 772697746411666 1634003583160549376 n
Από την πρώτη στιγμή το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατήγγειλε την Απαράδεκτη πρακτική του ΓΕΣ να μοιράσει 20000 ζευγάρια άρβυλα και ΟΧΙ στους φαντάρους που επίσης τα έχουν απόλυτη ανάγκη.
Και ενώ το ΓΕΣ μας κατηγορούσε ότι είμαστε Υπερβολικοί... αποκαλύφθηκε ότι οι Στρατιωτικοί έχουν ήδη αρχίσει... να Πουλούν τα καινούργια άρβυλα!
Όπως αποκαλύφθηκε "δεν πέρασαν λίγες ημέρες και εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης επίδοξοι...πωλητές, διαθέτοντας σε όποιον το επιθυμεί τα συγκεκριμένα άρβυλα, με το ανάλογο (;) αντίτιμο φυσικά! Μόνο που θα πρέπει να απαντήσουν ...αρμοδίως, πως γίνεται να διαθέτουν προς πώληση υλικά τα οποία όχι μόνο χορηγήθηκαν πρόσφατα δωρεάν από συγκεκριμένη υπηρεσία (ΓΕΣ), αλλά πληρώθηκαν και από το υστέρημα του ελληνικού λαού!
Προφανώς και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο πωλητής είναι στέλεχος του ΣΞ ή όχι. Ούτε αν μαζί με την αγορά, ο πωλητής θα δώσει και το απαραίτητο παραστατικό (απόδειξη) που πρέπει βάση νόμου να συνοδεύει κάθε συναλλαγή. Αυτά είναι αρμόδιες να τα διαπιστώσουν οι αντίστοιχες υπηρεσίες. Απλά καταγράφουμε το γεγονός, ως μια ακόμα απόδειξη πως πέρα από τον στραβό γιαλό, κάπου αρμενίζουμε κι εμείς στραβά...
Δείτε την αγγελία που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο.
49211210 772697746411666 1634003583160549376 n
ΥΓ: Η λεπτομέρεια της συγκεκριμένης αγγελίας κρύβεται στην ...κούτα των αρβυλών, καθώς το λευκό της χρώμα προδίδει άμεσα και τον χρόνο και τον τρόπο παράδοσής τους. Αυτό, για κάποιους που ενδεχομένως να προσπαθήσουν να κάνουν το ...άσπρο – μαύρο και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
49581118 2207359609533093 1164319415802527744 nΣτα ερωτήματα που θέτει το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ καλείται να απαντήσει εκτός των άλλων η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος και ο Παναγιώτης Ρήγας, αλλά και ο ΑΓΕΣ Στεφανής.
Κυρίως όμως καλούνται να απαντήσουν στους συναδέλφους φαντάρους.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΛΔΥΚ και πιο συγκεκριμένα στην 35η Μοίρα Καταδρομών:
35η Μοίρα Καταδρομών (ΕΛΔΥΚ): Παγωμένοι φαντάροι στην σκοπιά, με βρεγμένα άρβυλα έκαναν αλλαγή του Χρόνου!
Η πρόσφατη παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, όταν με ανακοίνωση μας τονίσαμε το καθεστώς διακρίσεων, διατήρησης και διεύρυνσης των Προνομίων των Στρατιωτικών....
Όταν καταγγείλαμε το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας που παραμελούν τους φαντάρους και μοιράζουν άρβυλα στους Στρατιωτικούς

"Τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ δεν τι ξέρει το Υπουργείο Άμυνας: αρβύλες ΜΟΝΟ για Στρατιωτικούς-οι φαντάροι να Αγοράσουν στο Μοναστηράκι! Το ΓΕΣ χορήγησε 20.000 αρβύλες σε στελέχη του Δ΄ΣΣ και της ΑΣΔΕΝ" http://diktiospartakos.blogspot.com
Προκάλεσε τις αντιδράσεις των υπευθύνων του ΓΕΣ που επιχείρησαν να υπερασπιστούν τις Άδικες επιλογές του.
Όμως προκάλεσε την παρέμβαση των φαντάρων που με τα όσα καταγγέλλουν επιβεβαιώνουν πλήρως τις αποκαλύψεις των φαντάρων του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Μάλιστα, οι φαντάροι αυτοί προέρχονται από την ΕΛΔΥΚ και συγκεκριμένα από μια από τις χειρότερες, βιαιότερες μονάδες του Ελληνικού Στρατού, την 35η Μοίρα Καταδρομών.
Όπως μας καταγγέλλουν χαρακτηριστικά, αναγκάστηκαν να κάνουν Αλλαγή του Χρόνου παγωμένοι, με βρεγμένα άρβυλα, στην σκοπιά.
Την ίδια ώρα βεβαίως που οι Υπουργοί και οι Στρατιωτικοί διασκέδαζαν στις Λέσχες Αξιωματικών και κατανάλωναν τα πολυτελή πιάτα που τους ετοίμασαν οι σκληρά εργαζόμενοι φαντάροι που εργάζονται Δωρεάν σε αυτές!
Οι φαντάροι απαιτούν δεύτερο ζευγάρι αρβύλες όπως δίνονταν από το ΓΕΣ μέχρι το 2011, όταν σταμάτησαν να τα παραχωρούν όχι λόγω μείωσης θητείας, αλλά εξαιτίας των μνημονιακών περικοπών!
Όμως, η θητεία στην 35η Μοίρα Καταδρομών είναι κόλαση για τους Μισθοφόρους Στρατιώτες -όπως τους αντιμετωπίζει το ΓΕΣ και η Διοίκηση της Μονάδας.
Διοίκηση και στελέχη έχουν μετατρέψει την εκπαίδευση σε συνεχές καψόνι και επίθεση στην Αξιοπρέπεια των συναδέλφων.
Δεν υπάρχει Ωράριο εργασιών, δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, δεν υπάρχει ξεκούραση.
Υπάρχει μόνο στίβος μάχης με τους φαντάρους να σέρνονται και να πηδούν στις λάσπες και τα νερά, για να ακολουθήσουν μετά ώρες σκοπιάς για τους παγωμένους και βρεγμένους φαντάρους
Δεν είναι μόνο παγωμένοι οι φαντάροι.
Οι τέσσερις (4) από τους πέντε (5) θαλάμους είναι χωρίς θέρμανση.
Η απάντηση των στελεχών στα δίκαια παράπονα των φαντάρων είναι ότι για την ΕΛΔΥΚ δεν προβλέπονται κονδύλια θέρμανσης!
Και φυσικά οι συνάδελφοι θα αρρωστήσουν.
Τότε όμως οι Αξιωματικοί τους αντιμετωπίζουν με Ειρωνεία και επιθετικότητα.
Τους λένε χαρακτηριστικά:
"αν δούλευαν στον ιδιωτικό τομέα θα ζήταγαν γιατρό;"
Σε τέτοιο σημείο έχουμε φτάσει που να συγκρίνουν τις συνθήκες ζούγκλας του Ιδιωτικού τομέα με την Υποχρεωτική Στράτευση...
Ποιοι το κάνουν αυτό;
Οι Στρατιωτικοί που ποτέ δεν εργάστηκαν, αλλά έτρεξαν να μπουν στον Στρατό για να βολευτούν!!!
Καψόνι όμως έχουν κάνει και την έξοδο από το κολαστήριο της 35ης Μοίρας Καταδρομών.
Αφού σε διατάζουν να σέρνεσαι στον στίβο μάχης μέχρι αργά το απόγευμα, στην συνέχεια τους καλούν σε 20 λεπτά να ετοιμαστούν σε έξοδο, αφού προηγηθεί η Αναφορά...
Μιλάμε βεβαίως για έξοδο που διαρκεί μερικές ώρες αφού είσαι ελεύθερος από τις 18.00-21.00 μ.μ.
Οι συνάδελφοι απαιτούν να τους δοθούν άρβυλα και να τους αντιμετωπίζουν ως Ανθρώπους.
ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ 
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΨΩΝΙΑ , ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ 
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ , ΟΜΑΔΙΚΕΣ 
ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΗΤΙΚΑ ΩΡΑΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΦΑΝΤΑΡΟΙ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: 
ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 

φασιστικά ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ 35 ΜΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου