Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Μιλούν για Ασφάλεια, ετοιμάζονται για Πόλεμο!



Η συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στη Συμμαχική Άσκηση ''DYNAMIC MANTA 19'' αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της αναβαθμισμένης συμμετοχής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

ΑΟΖ, ενεργειακά κοιτάσματα, έλεγχος εμπορικών και ενεργειακών ροών στρατηγικής σημασίας, σε συνδυασμό με την όξυνση των ανταγωνισμών για τον έλεγχο "Ζωτικών" περιοχών σε Μέση Ανατολή και Αφρική αιματοκυλούν τους λαούς, σπέρνουν την καταστροφή και τη προσφυγιά.
Ο πόλεμος κατά των Προσφύγων-Μεταναστών ελληνικού-τουρκικού κράτους, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΝΑΤΟ αποτελεί πλέον το συνεχές αυτών των βάρβαρων επεμβάσεων.
Και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις όχι μόνο συμμετέχουν σε όλα αυτά, αλλά παίζουν κομβικό ρόλο.
Στο πλαίσιο αυτό διαβάζουμε:
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου έως Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε στην ετήσια ανθυποβρυχιακή Συμμαχική Άσκηση “DYNAMIC MANTA 19”, με τη φρεγάτα ΕΛΛΗ, μετά του οργανικού της ελικοπτέρου (τύπου S-70B), το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και Επιτελείς.
Η Άσκηση διεξήχθη στη θαλάσσια περιοχή Κεντρικής Μεσογείου και Ιονίου Πελάγους, υπό τη Διοίκηση του Συμμαχικού Ναυτικού Στρατηγείου ALLIED MARITIME COMMAND (MARCOM), στο Νόρθγουντ του Ηνωμένου Βασιλείου.
Σκοπός της άσκησης ήταν η εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε διαδικασίες ανθυποβρυχιακού πολέμου, υπό ρεαλιστικές συνθήκες, σε περιβάλλον πολλαπλής απειλής, καθώς και η προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας και της αμοιβαίας κατανόησης σε Συμμαχικό επίπεδο.
Στην άσκηση συμμετείχαν προσωπικό, πλοία, υποβρύχια και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας από την Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Ολλανδία, Τουρκία καθώς και μονάδες της Συμμαχικής Ναυτικής Δύναμης Standing NΑΤΟ Maritime Group 2 - SNMG2.

Η απάντηση του Αντιπολεμικού κινήματος να δοθεί τώρα.
Να γυρίσουμε την πλάτη στα εθνικά συμφέροντα και τις εκκλήσεις ¨εθνικής ενότητας".
Να αναδείξουμε όχι μόνο τον βίαιο ταξικό πόλεμο που διεξάγουν εναντίον του κόσμου της εργασίας, αλλά και το γεγονός ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ΠΟΛΕΜΟΥΝ ήδη είτε στο πλαίσιο του ¨πολέμου κατά της τρομοκρατίας" και του Πολέμου κατά των Προσφύγων-Μεταναστών, είτε στις Ιμπεριαλιστικές Επεμβάσεις και τις Αποστολές εκτός συνόρων! 

Είναι πολεμικές αναμετρήσεις κατά των λαών που διεξάγουν από κοινού Ελληνικός και Τουρκικός στρατός στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.
 ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω απ’ το Στρατό!
Μπλοκάρουμε την πολεμική μηχανή
  Στεκόμαστε απέναντι σε όλους τους Ιμπεριαλιστές ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσία.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΔΥΚ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ-ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ
Δε θα γίνουμε Αναλώσιμοι για τις ΑΟΖ και ενεργειακά τους κοιτάσματα
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  

diktiospartakos@hotmail.com















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου